ja myslałam ze to grzyb
przepraszam za off![]()
ja myslałam ze to grzyb
przepraszam za off![]()
Nie no... przynajmniej było śmiesznie hie hie hie... a ja się dzięki Wam uśmiałam... no ale dziewczynki wyobraźnię to Wy macie bujną... hehheheh![]()
Ale o komentarze nie pytam... GRZYBY, KASZTANY i cała reszta mi wystarczą ...
![]()
o matko ...ale sie uśmiałam ,aż się popłakałam.i to nie z paznokciia tanulko,tylko ze skojarzen dziewczyn...ja tez w pierwszej chwili myślałam ,że to grzybek
![]()
a w pupę nam za takie skojarzenia się należy![]()
Ostatnio edytowane przez Emilia B. ; 12-02-2011 o 07:58
hehehehe trzeba do Kamisa napisać żeby przenieść to zdjęcie do tematu "Skojarzenia"- może z tego wyjść całkiem ciekawy temat hie hie hieAle zrobić zdjęcie pazurkowi tak żeby jak GRZYB wyglądał... to jest dopiero sztuka
Przyznajcie
! hihihihih
![]()
przyznajęja bym nie potrafiła....normalnie artystka z tej naszej tanulki
![]()
to teraz ja wrzuce swoje 'grzybki"Emi-pani profesor,proszę o ocenę,oraz inne panie profesorki
Załącznik 36729
Załącznik 36730
Załącznik 36731
Załącznik 36732
Joy, mi to wygląda na ideał![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
tylko bym poprawiła troche krzywą ja na fotce niżej a tak to poprostu rewelacja...ten uśmiech - ideałboczki,wolny brzeg wszystko super
Załącznik 36752
to super ,dziękuję bardzo
![]()
Ojeje JOY rewelka![]()
A ja chciałam zapytać czy moja krzywa jest za płaska, bo tak mi się wydaję![]()
I nie patrzeć na zapowietrzenia![]()
Mi się wydaje że jest dobrze na tak krótki pazurek,ale to tylko moje skromne zdanie, ciekawe co na to bardziej obeznane dziewczyny![]()
krzywa jest ok, im krótszy pazurek tym krzywa mniejsza
Proszę o ocenę pazurków
Paznokcie robione metodą żelową na tipsie
Pierwszy raz robiłam sztuczne pazurki na kształt migdałka
P.S. Co do ostatniego zdj. - to nie jest on aż tak krzywy, po prostu się mi ręka osunęła a fotki były bez lampy hehe![]()
Cudowna linia uśmiechu Joystynko
Zazdroszczę wprawnej ręki![]()
ela-k dla mnie bombaja się cały czas uczę, nie robię tak ładnych pazurków...
Witam. Ja również proszę o ocenę. Jestem samouczkiem i ponadto nigdy nie widziałam jak robi pazuraski profesjonalistka. Najwięcej nauczyłam się z tego forumMam jednak wrażenie, że utknęłam na jakimś etapie, bo jakbym się nie starała to wszystkie wychodzą mi tak:
Trochę brokatu, a tyle radości
Sroka - mi się pazurek podoba, jak dla mnie może trochę za duża krzywa, chociaż niby jest proporcjonalny, ale to takie tylko moje "widzi mi się"![]()
Zdjęcie tunelu jest niewyraźne i nie widzę dokładnie, ale wydaje mi się, że linia włosa jest za gruba. Poza tym myślę że wszystko jestale poczekaj jeszcze na Emilkę
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
ja jeszcze widze, ze pazurek schodzi Tobie w dolinnymi slowy czarna koncowka na dole i na gorze powinna isc rownolegle
kurcze mam nadzieje, ze zrozumialas bo nie wiem jak inaczej wytlumaczyc
![]()
krzywa C i tunel oraz boczki w porzadku chodz zrobilam bym w kwadrat prosty, nie zaokraglone rogi![]()
Agnieszka
Dzięki rudziu. Wiem o co ci chodzi, dopiero jak napisałaś to zauwarzyłam. No to teraz mam kolejny "parametr" do wyuczenia...
A zdjęć tunelu chyba ze dwadzieścia zrobiłam i żadne nie wyszło. To chyba złośliwość rzeczy martwych. (chociaż i ze mnie fotograf żaden)
krzywa do poprawy i boczki za bardzo do góry wypiłowane (patrząc z boku) i chyba troszkę za gruby ten pazurekmożna by go od spodu frezareczką potraktować
Załącznik 36953
Super ten rysunek Emilko. Dzięki![]()
Hej,
Po raz kolejny zwracam się do Was z prośba o ocenę moich pazurków (poprzednie na stronie 60)
Najbardziej boczki mnie wkurzają, moje naturalne sa w kształcie wachlarzyka i potem piłuje piłuje ten akryl a one dalej są łopatkowateNarazie nie mogę iśc na kurs ze względu na szkołe, ale jak się trafi okazja od razu pójdę co by ludzi na ulicach nie straszyć pazurkami
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)