Strona 56 z 82 PierwszyPierwszy ... 64652535455565758596066 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 376 do 1 400 z 2043

Temat: Nasze wymarzone fryzury :))

VIP Avatar nanami7

Domyślnie Odp: Nasze fryzury :))

ja w czwartek przejdę metamorfozę

będę miała ściągany kolor, trochę zetnę włoski, dokładnie nie wiem jak to wszystko będzie wyglądać, ale oddaję się w młode i doświadczone dłonie, więc się nie boję

wstawię Wam fotkę jak będę wyglądać, chyba że zostanę łysa
    Jest między nami gra,
    którą gra się w parach...

www.paznokcie-poznan.blogspot.com

Nie spamuj bo strzelam :) Avatar aga

Nanami czekamy na fotorelacje
    Ja zamówiłam karmelową farbe i już sie nie mogę doczekać jak przyjdzie

Nałogowiec Avatar stefcia92

Cytat Napisał Patii Zobacz post
    Ostatnio moja fryzjerka mojej mamie za jednym zamachem machnela trwałą i pasemka
    Wiec jak jest doswiadczona kobitka i zna sie na rzeczy to potrafo zrobic to co chcesz bez niszczenia włosów

No ja mam końcówki sianowate troche ale po pierwszej trwałej podobno tak jest
    Matko Boska co to za fryzjerka ze przy trwalej zrobiła jeszcze pasemka , przeciez mogly Twojej mamie wypaśc wlosy. i jak to bez niszczenia wlosow ? przeciez ma zniszczone ( jak Ty to nazywasz sianowate włosy
    po pierwszej tak ma a po kolejnych będzie miała jeszcze gorsze .

Jeśli włosy byly rozjaśniane to do puki nie odrosną nie nalezy robić trwalej . poniewaz wlos juz nigdy sie nie odbuduje i ta gdzie juz raz byl zniszczony może w ogole sie nie skręcić , strasznie sie puszyc lub po prostu wykruszyć sie i odpaść .

Ale ja mam pecha to tych farb wszystkie farby, które sobie upatrzę sa wycofywane...
    Zamówiłam Karmel Subriny w sklepie internetowym a jak wpłaciłam pieniądze to sie okazało, że już go nie mają... i w żadnym innym sklepie nie mogę go znaleźć

Hai Odp: Nasze fryzury :))

no nie mów ze moj karmel wycofali wiesz co jak bardzo podoba ci sie ten kolor to mozesz poszukać jaki salon fryzjerski u Ciebie w miescie pracuje na farbach subriny. w salonie moze jeszcze cos maja
    Ostatnio edytowane przez stefcia92 ; 10-03-2011 o 06:33

VIP Avatar natalia268

Aga ale masz pecha

No to..wpadłam Avatar ela-k

Hejo dziewczyny Mam do Was pytanko... Zamierzam sobie zrobić kolor jak któryś w załączniku w lipcu Jak myślicie będzie mi pasować? Dołączam 4 moje foty - najaktualniejsza ta ostatnia (kolor na włosach - sredni blond syoss) . Ogólnie mam jasną karnację i szaro-niebieskie oczy i właśnie marzy mi się taki hmm... rudawy blond . Z tych załączonych kolorów najbardziej podoba mi się 4 i 2 . Za niedługo myślę sobie walnąć włosy henną zmywalną na rudo zobaczymy co z tego wyjdzie, ale zależy mi na poradzie co do tych kolorów na potem . A się rozpisałam, liczę na szczere komentarze ...

P.S. Naturalnie mam bardzo kręcone włosy, takie jak na 2zdj, choć nie do końca widać

{ pomijacz } Avatar Patii

Cytat Napisał stefcia92 Zobacz post
    Matko Boska co to za fryzjerka ze przy trwalej zrobiła jeszcze pasemka , przeciez mogly Twojej mamie wypaśc wlosy. i jak to bez niszczenia wlosow ? przeciez ma zniszczone ( jak Ty to nazywasz sianowate włosy
    po pierwszej tak ma a po kolejnych będzie miała jeszcze gorsze .

Jeśli włosy byly rozjaśniane to do puki nie odrosną nie nalezy robić trwalej . poniewaz wlos juz nigdy sie nie odbuduje i ta gdzie juz raz byl zniszczony może w ogole sie nie skręcić , strasznie sie puszyc lub po prostu wykruszyć sie i odpaść .

kochana wiem co moja mama miała na głowie
    Siano sianem ale tylko na grzywce reszta włosow była okej i jakoś się wszystko pokręciło Nic nie wypadło, nic się nie spaliło...
    Wypaść wlosy by nie wypadły bo ona od 20paru lat ma swoj salon i ma doskonałą renomę. Poza tym to znajoma, więc gdyby nie wiedziała co robi, napewno nie trzasneła by za jednym razem pasemek i trwałej

A co to za fryzjerki które nie zrobią trwałej na włosach rozjaśnianych?! N awet jak któraś z was pisała, że po pół roku od rozjaśniania nie chciały wam zrobić
    Nie chcę nikogo obrażać Proszę tego tak nie odebrać, ale każda fryzjerka jest inna, każda ma swoje praktyki.. I przede wszystkim wie co robi)

Oto moje zdjęcia po trwałej
    Zdjęcie 1 i 2 to są po myciu (wysuszone i niczym nietknięte ) a 3 to jest po lokówce
    bez lakieru beż pianki spokojnie jutro bedą nadawać się do chodzenia Wieczorem dopiero późnym beda juz lekko tłuste
    ale nareszcie wiem, co to znaczy, wygoda Wstane rano, przeczesze, a nawet jak mi sie nie chce układać i kręcić lokówką, "pogniote" je rękami (tutaj akurat potrzebuje pianki) i moge spokojnie wyjsc Zawsze sie jakoś ułożą...a jak miałam proste włosy, i one były takie uklapnięte, zero życia w nich, zero puszystości, takie mocno przylizane i wiecznie tłuste, to wyglądałam jak baba ze wsi - nie obrażając nikogo

Kod:
    Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
    Człowiek bez pasji nudzi swoją duszę

Cytat Napisał ela-k Zobacz post
    Hejo dziewczyny Mam do Was pytanko... Zamierzam sobie zrobić kolor jak któryś w załączniku w lipcu Jak myślicie będzie mi pasować? Dołączam 4 moje foty - najaktualniejsza ta ostatnia (kolor na włosach - sredni blond syoss) . Ogólnie mam jasną karnację i szaro-niebieskie oczy i właśnie marzy mi się taki hmm... rudawy blond . Z tych załączonych kolorów najbardziej podoba mi się 4 i 2 . Za niedługo myślę sobie walnąć włosy henną zmywalną na rudo zobaczymy co z tego wyjdzie, ale zależy mi na poradzie co do tych kolorów na potem . A się rozpisałam, liczę na szczere komentarze ...

P.S. Naturalnie mam bardzo kręcone włosy, takie jak na 2zdj, choć nie do końca widać
    Świetne kolorki! też poluję na coś podobnego...karmelowy, rudawy blondzik a na pierwszej fotce to jaki kolor?

No to..wpadłam Avatar ela-k

Hmm... Na pierwszej fotce kolor jest wynikiem przypadkowym, aczkolwiek był bardzo fajny - tzn. schodziłam z czarnego koloru (miał być średni brąz hehe) i kupiłam na allegro dekoloryzator i takie mi wyszły . Niestety nie pamiętam marki, a nie widzę go już na allegro, ale muszę przyznać, że był super i nie zniszczył mi jakoś strasznie włosów, tylko troszeczkę

a te kolorki w załączniku to jaka farba?

VIP Avatar natalia268

Ela-k jestem za kolorem nr. 2

bardzo podoba mi sie kolor i zdjecie to co wstawiłas w załaczniku i ktore masz tu widoczne na forum

Pati ładnie ! ładnie ! pieknie ! super.. naprawde

Hai Odp: Nasze fryzury :))

kochana wiem co moja mama miała na głowie
    Siano sianem ale tylko na grzywce reszta włosow była okej i jakoś się wszystko pokręciło Nic nie wypadło, nic się nie spaliło...
    Wypaść wlosy by nie wypadły bo ona od 20paru lat ma swoj salon i ma doskonałą renomę. Poza tym to znajoma, więc gdyby nie wiedziała co robi, napewno nie trzasneła by za jednym razem pasemek i trwałej

Oto moje zdjęcia po trwałej

Kod:
    Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść

no tak zależy jakie to pasemka czy rozjaśniaczem , barwnikami pośrednimi czy bezpośrednimi masz racje. bo jak farba półtrwała to ok

bez obrazy ale jak dla mnie to Twoje włoski są do skrócenia tak o połowę

ela-k zrób sobie ten 9/31 - tylko do tego odcieniu chyba lekko musiałabyś ściągnąć kolor żeby Ci wyszedł.ale nie potrafię dokładnie ze zdjęcia podpowiedzieć być może wyjdzie Ci na takich

henna to barwnik roślinny. wiec jak ja sobie nałożysz to stopniowo kolor będzie sie zmieniał (wypłukiwał). ( henne przeważnie robią sobie stare kobitki na trwała ale próbuj moze cos fajnego Ci wyjdzie

Molestantka klawiatury Avatar rudzielec

a ja dzis dzwonilam do mojej fryzjerki:d no i juz w poniedzialek sciagam czarny i bede wreszcie ruda. tylko nie wiem czy bedzie odcien w kolorze moich naturalnych bo powiedzxiala mi, ze to bedzie zalezalo od tego jak bardzo rozjasnia mi sie wlosy, jesli nie rozjasnia mi sie az tak jasno jakbym chciala to pozostaje nalozyc ciemniejszy rudy a ja chce moooj w ogole powiem wam, ze cos ona kreci, inna to by zrobila te włosy rach ciach, a ona mi mowi ze mam nie farbowac przez 3miesiace, okej przemeczylam sie, a jak juz przyszlo co do czego to mi mówi ze wlasnie nie wie czy sie nadal rozjasni tak jak trzeba
    SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
    TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO

VIP Avatar nanami7

nooo a ja wczoraj przeszłam pierwszą metamorfozę
    kolor się musi wypłukać najpierw, a w przyszłym tygodniu będę miała drugi raz nakładany kolor później wstawię Wam fotkę, bo ładuję baterię od aparatu.

jeszcze mam się zastanowić, czy chcę bardziej ściąć włosy, ale brak mi odwagi. Lubię siebie w długich i za każdym razem jak zetnę, to później żałuję...
    Ostatnio edytowane przez nanami7 ; 11-03-2011 o 20:07
    Jest między nami gra,

nanami ja mam to samo:d chcialabym zaszaleć z włosami, ale jak sobie przypomne jakie mialam dlugie juz to szlag mnie trafia i żałuje strasznie i mysle sobie, o teraz jakbym nie scinala to bym juz miala taaaaaakie długie
    TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO

{ pomijacz } Avatar Patii

Cytat Napisał stefcia92 Zobacz post
    no tak zależy jakie to pasemka czy rozjaśniaczem , barwnikami pośrednimi czy bezpośrednimi masz racje. bo jak farba półtrwała to ok

bez obrazy ale jak dla mnie to Twoje włoski są do skrócenia tak o połowę
    kochana nie mam sie o co obrazac A dlaczego do skrócenia aż o połowe? :>

Nie są suche (bo odżywkami robie) ani się nie rozdwajają

Odpowiedz
    Człowiek bez pasji nudzi swoją duszę

juz jutro moja metamorfoza wstawie zdjecie normalnie aż sie boje
    nanami a gdzie fotka:>
    TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO

kochana nie mam sie o co obrazac A dlaczego do skrócenia aż o połowe? :>

Nie są suche (bo odżywkami robie) ani się nie rozdwajają

Odpowiedz
    zdrowy włos powinien mieć gładka fakturę a Twoje są powyginane( być może były źle wkręcone końce na wałki ) powinien mieć połysk a niestety Twoje włoski od połowy takie nie sa. ale to tylko moje zdanie

VIP Avatar nanami7

dobra dobra, bo Rudzielec się niecierpliwi
    już wstawiam

w świetle dziennym wygląda jak ciemny blond z refleksami rudego i mojego starego ciemnego brązu.
    W tym tygodniu jak mi moja fryzjereczka poprawi,
    to będzie ciemniejszy i bardziej "3D" cokolwiek to oznacza

Mi się jak najbardziej podoba, bo rozświetlił mi twarz ten kolor. Oceńcie same...

przed (robione dwa tygodnie temu)
    i po...
    Jest między nami gra,

Totalna maniaczka Avatar kath82

nanami7 śliczne masz włoski, mnie się wydaje, że te przed też były piękne. Ładnie Ci zarówno w ciemnym jak i w jaśniejszym kolorku. Same laseczki na tym forum
    "Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown

VIP Avatar nanami7

teraz jak patrzę na to w ciemnych włosach to też mi się bardziej podoba
    ale kobieta potrzebuje zmian...

jak będę miała je "skończone" to też wstawię fotkę ale już w świetle dziennym
    Jest między nami gra,

Totalna maniaczka Avatar kath82

Rozumiem w końcu kobieta zmienną jest. Widzę, że z długości też Ci trochę poszło, ale to je powinno wzmocnić, zresztą odrosną. Grunt, że będziesz Ty zadowolona. Ja zazwyczaj wiecznie marudzę.
    "Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown

VIP Avatar nanami7

z długości tylko przód, bo tyłu nie pozwoliłam
    na tym starszym zdjęciu miałam włosy na świeżo ułożone, a dziś
    już zmasakrowane po całym dniu
    Jest między nami gra,

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)