proszę sie nie śmiaćto moja pierwsza praca po kursie
i robiłam to na wariata
![]()
ja też tak myslę że praca z pilnikiem i zaprzyjaźnienie z nim cię czeka boczki, krzywa C ale nic się niemartw wiele z nas robi jakieś błędy są mniejsze i większe ale są i takie osoby u których nic bym nie miała do poprawienia ja też robię małe błędę a niekiedy i duże
no to teraz na mnie kolej.kilka starutkich prac
pazurki Ingi, jej propozycją były kwiatki których ja niestety nie znoszę i przyznaję się bez bicia ze nie umiem robić :-(
Shot with FE170,X760 at 2009-05-31
Shot with FE170,X760 at 2009-06-01
Ostatnio edytowane przez paznokietek1000 ; 01-06-2009 o 20:57
O rajuśku jaka długość heh cudne![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
przecudne moje ulubione długości a to na formie ?
śliczne ale ja bym w takich kompletnie nic nie zrobiła
super.... ale jak ona z nimi funkcjonuje ...no np taka przyziemna fizjologiczna sprawa jak kupa....
masakrija
![]()
Do wszystkiego sie idzie przyzwyczaic i nawet do takich długich paznokci![]()
woszczur dawaj mi tu na PW ten patent na kupę bo chcę sobie na wakacje długie pazurki zrobić![]()
mam nadzieje dziewczynki ze podpowiecie mi jakie bledy popelniam2 pierwsze zdjecia robilam 2 lata temu sobie na slub, 2 nastepne dzisiaj kolezance
Napewno musisz się zaprzyjaźnić bardziej z pilniczkiem, myślę że jak boczki przypiłujesz będzie lepiej, nie wiem czy dobrze dobrałaś rozmiar tipsa bo tak jakby brakowało po boczkach, Myśle to najważniejszedelikatne fajne pazurki,
będzie coraz lepiej
![]()
dziekuje za radepostaram sie aby nastepne byly lepsze
![]()
Z każdymi następnymi pazurkami pewnie będzie widać postęp życze Ci dużo wytrwałości i chęci do ćwiczeń![]()
moje osobiste![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
Ślicznie i są kwiatuchy mmm wiosennieżeby tak ładnie za oknem było
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)