lecę na uczelnie...do 18![]()
lecę na uczelnie...do 18![]()
siedzę w pracy- dobrze, że dzisiaj piątek![]()
a u mnie wlasnie slabo ze piątek bo jade zaraz do wawy i jutro szkoła:/ szalu ni ma![]()
a teraz weekend... z mikrobiologiąszał...
Laseczki nie jesteście same. Ja właśnie ogarniam socjologię a jutro na 12 godzin do szkoły ...![]()
A ja dalej choruję![]()
"Powietrze pachnie, jak malinowa Mamba,
Nikt nie przeklina, nikt nie mówi karamba"
ja pilnuje prawie 2 rocznego Stasia ktory na pytanie "chcesz siku" odpowiada tak a wcale nie chce i tak latam nim do lazienki co chwile hehhe
ughh dzisiejszy dzień jakoś minąłdo szkoły nie dotarłam na 8
teraz pije kawe( o tej godzinie
)
a jutro na 8 do szkoły ale tylko na angielski a później na meczyk, bo ciekawi mnie jak wygląda nasz stadion miejski w Poznaniu po zakończeniu remontu![]()
Zaraz pójdę układać puzzle3000 el.
![]()
jadę zaraz z rodzicami do Mielna na spacerek. wrrr, nie cierpię spacerówszkoda czasu
![]()
"Każdego dnia jeden mały krok do przodu."
bł.Jakub Alberione
ja bym chetnie za Ciebie poszła
a ja czekam na chlopaka...a później na bilard.
a ja sie zabieram za...obiad tzn bede go konsumowac bo od 2 godzin stoi na stole![]()
zaraz film do tego i impreza przy stole![]()
Agnieszka
Ja właśnie czekam aż woda mi się zagotuję bo muszę wziąć witaminki, potem muszę posmarować moją kostkę altacetem i owinąć elastycznym bandażem z racji tego , że w swoje urodziny skręciłam kostkę, hehe trzeba być udanymNo i potem śmigam do pracy ale dziś tylko od 11 do 15 więc jak wrócę to nadrobię zaległości na forum
![]()
oj biedactwotez mam zawsze takie szczescie
![]()
a ja ogolnie ide sie kąpać, bo normalnie spociłam sie jak szczurna zewnatrz pogoda jak w polowie lipca masakra
nawet przeciągi sie nie robią;/
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
ja własnie pożegnałam swojego chłopa, pojechal w delegacje...zaraz moze pojde na d wode utopić marzanne![]()
Wrocilam z pracy, nic mi sie nie chce, sterta garow do umycia, musze isc z psem itd.
Ogolnie poniedzialek do d..y![]()
Ostatnio edytowane przez samaron ; 21-03-2011 o 17:11
Agnieszka
Mam się nauczyć wiersza, ale nie mam natchnienia![]()
ooo ja uwielbiałam uczyc sie wierszy...mam nawet kilka konkursów na swoim koncie
mialam topic marzanne ale nikt nie chciał isc ze mnacały dzien robilam manicury albo zabiegi pielegnacyjne na dłonie
tez miło
![]()
Do pracy czas isc...a tak sie nie chce
Gardlo mnie boli, nos mam zapchany - bede chora ?![]()
Milego dnia![]()
Agnieszka
Nie wierze! Jak można się lubić uczyć wierszy?! W ogóle to jest dla mnie straszne, żeby stanąć przed ludźmi i recytować. Tragedia. A ja nie idę na takie studia, żeby tak zakuwaćO tyle dobrze
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)