Najlepsze jest to ,ze wszystkie trzy prace byly dodane ostatniego dnia czyli w dniu wynikow i uzyskały najwiecej glosow i to 2razy wiecej niz te dziewczyny ,ktore kilka dni mialy juz fotki na tablicy cos tu nie tak
Najlepsze jest to ,ze wszystkie trzy prace byly dodane ostatniego dnia czyli w dniu wynikow i uzyskały najwiecej glosow i to 2razy wiecej niz te dziewczyny ,ktore kilka dni mialy juz fotki na tablicy cos tu nie tak
Nikt tego nie zgadnie ja w takich konkursach nie biorę udziału, bo uważam, że moga to byc tzw. "ustawki" ale z samej ciekawości spróbuję i wyślę![]()
Katsumoto, a Ty jesteś jakimś organizatorem tego konkursu?![]()
dziewczyny moze przystopujmy....przeciez tu nie padły zadne obrazliwe komentarze stwierdziłysmy tylko fakt ze płytka przepiłowana,wiec nie rozumiem o co całe to zamieszanie,kazda z nas sie cały czas uczy ale trzeba tez miec troche samokrytyki.
A w tym momencie szufladka "super ekstra stylistki wszechwiedzące" jest bardziej obrazliwa od wszystkich postów wyżej.....
bylam uczestnikiem i wiem ze to jakis przekret
Yhym, no w sumie może i racja, ale ja wysłałam![]()
No to zobaczymyco się tam kryje...
Ja zgadzam sie w 100% to co napisala Emilia B.
a ja chyba wezmę udział, przynajmniej potrenuję, bo mam mało czasu na paznokcie od kilku miesięcykonkurs może i nie jest genialnie skonstruowany i chodzi tu tylko o promocję marki na faceboku, ale warto chociażby po to, żeby zobaczyć ile osób na moją pracę zagłosuje.
wszyscy z wzorkowch
Hm.. tak z boku czytajac co piszecie i ja sie wypowiem.
Moze niektóre nie cche nikogo obrazac, ale nawet jak ktos pisze ze ta praca nie załsuguje, tu przyklejony french tips itd...Kazdy z nas jakos zaczynał, jeden lepiej, drugi gorzej ale jednak takie słowa troche ranią.
dokladnie nie każdego stać żeby sie ciagle doszkalać ,rozwijać dla nie których wystarczy tylko wiedza z neta i ja potrafią wykorzystać w taki sposób że potrafia przeniesc na swoją pracę i wychodzi im super efekt a są takie ze próbują i próbuja ale ciagle że tak powiem nie wiedzą co z czym sie jenie które osoby staneły na etapie kursu czyli podstawy i wierzcie mi pewnie są teraz w niebie ze wygrały ten konkurs ja też bym była na ich miejscu
dajmy wszystkim szanse . Ja też bym chciał robic pazurki Jak Denisenko ale chyba nigdy nie będe więc chociaz pomarzę
wiec
pewnie następne prace dziewczyny zrobią lepsze
![]()
ja nie krytykuję prac... uważam, że nawet głosujący nie zwracali uwagi na ich wykonanie, bo wygrały prace "małolat" które mają dużo znajomych na fb... i tyle
ps. nie uważam, że wszystkie młode osoby robią słabo paznokcie![]()
proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
kocham tą babkę
http://stylowe-pazurki.blogspot.com/
myślę, że wiek nie ma znaczenia w kwestii ilości znajomych na portalach społecznościowych
konkursy na facebooku to głównie zabawa, nie trzeba nikogo aż ta krytykować![]()
Zabawa dokładnie, to ma być zabawa, ma nam to sprawiać przyjemność ma to być odskocznia od codziennych stylizacji frencz na które tak często narzekamy że nudne, w konkursach możemy pokazać to czego nie pokażemy na paznokciach naszych kochanych klientek, możemy się wyżyć asrtystycznie,spróbować nowych kształtów, poćwiczyć, popraktykować..
No niestety robi się z konkursów wyścig kto więcej prac, jakie nagrody lepsze, coraz mniej rzeczy sprawia nam przyjemność czy tak być powinno ?
Widać chociażby po ilości prac w ostatnim konkursie .. albo i przed ostatnim ..
Małolata czy nie każdy może mieć dużo znajomych którzy klikną "lubię to" jeżeli nie odpowiadają nam zasady to nie bierzemy udziału proste![]()
ja nie mam żadnego kursu, w życiu nawet na żadnym pokazie nie byłam cała moja wiedza pochodzi z internetu ale moje pierwsze paznokcie wygladały 100 razy lepiej...żadna ze mnie stylistka ale uważam ze minimum wyczucia i artystycznych zdolnosci jest potrzebne a do udziału w konkursach przynajmniej minimum samokrytyki...zreszta widac co sie dzieje paznokcie za 20 zł odpadajace po 2 godzinach, ogoszenia typu robie tipsy,utwardzanie akrylu w lampie i inne cuda wianki ...mi by było wstyd takie coś wysłać...jak takie osoby dostana dyplomy to będą sie nie wiadomo za jakie stylistki uważać i taka jest prawda... twierdzenie ze zrobia lepsze po tym jak takim czyms wygrały ...wątpie w to szczerze
nie zawsze musza wygrywac najlepsze!
ja tam nie mam zdania wygrala ta osoba ktora miala najwiecej Lubie to i tyleee![]()
ducek to nie było do Ciebie;p tylko do postu który został z tego co widzę już usunięty przez jego autorkę;p
Candygirl moja konwersacja z Tobą została zakończona![]()
wybacz asiek ale ja z Tobą w ogóle nie konwersuje;p i nie mam nicku candygirl![]()
Amen![]()
gdubu organizatorom zalezalo faktycznie na fajnym konkursie i konkretnych pracach to regulamin bylby inny i nie byloby ogolnego glosowania tylko komisja i do widzenia ... dla mnie jest to czysta ukryta reklama firmy i tyle . chcecie zawyzyc i pokazac co potraficie to wyslijcie prace ... taka prawda .
ja tam swoje wysłałam i zobaczymy co dalej osobiście uważam że są lepsze od tych które wygrały w 1 edycji - choć nie mogę równać się z większością naszych forumowiczek
te wysłałam więc oceńcie same
Paula śliczne sąja wysłalam zwykły french, i zauważyłam, że najwięcej głosów mają kolorowe.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)