no teraz tak mysle..już nic innego mi nie pozostaje.. przeciez świat sie nie wali, a ja nie pojde sie z tego powodu powiesic..
niczego w necie wole nie sprawdzac.. i jakos lepiej mi z tym
MATEMTYKA dzisiejsza?
hmm.. niektóre proste, a niektore przeczytaam i nie wiedziałam nawet o co chodzi i jak sie o tego zabrac..
ale?
co bedzie to bedzie
a jutro angielski.. to dopiero bedzie lanie wodytylko w tym przypadku gorzej z zasobem słow haha
musze uszy przeczyscic pożadnie bym wszystko słyszała .. no i modle sie by było cos prostego do napisania
wiem wiem.. nawet blisko w swoim otoczeniu, w rodziie mam takie rzypadki.. ze np. ktos nie ma matury a ma lepsza prace a ktos kto ma mature ma 'gorsza' oczywiscie zadna praca nie hańbi.. chodzi mi o to ze jeden musi duzo i ciezko pracowac a zarabia tyle co nic, a ten kto nie ma matury ma dobra prace , nie przemecza sie i duzo zarabia..
zobaczymy
i dziekuję dziewczynki
Naprawde mi pomogłyscie i od razu lzej na duchu
tymczasem ide cos zjesc i zapamietac jakis kilka wanych zwrotów do listów itd.![]()

już nic innego mi nie pozostaje.. przeciez świat sie nie wali, a ja nie pojde sie z tego powodu powiesic..![:]](images/emotki/krzywy.gif)

tylko w tym przypadku gorzej z zasobem słow haha
musze uszy przeczyscic pożadnie bym wszystko słyszała .. no i modle sie by było cos prostego do napisania 

Odpowiedź z Cytatem