Cytat Napisał rudzia1985 Zobacz post
Oj Natalia, nie mysli odrazu, ze zle poszlo...Powinnas sobie powiedziec "co bedzie to bedzie" (...)
no teraz tak mysle.. już nic innego mi nie pozostaje.. przeciez świat sie nie wali, a ja nie pojde sie z tego powodu powiesic..

niczego w necie wole nie sprawdzac.. i jakos lepiej mi z tym

MATEMTYKA dzisiejsza?
hmm.. niektóre proste, a niektore przeczytaam i nie wiedziałam nawet o co chodzi i jak sie o tego zabrac..

ale?

co bedzie to bedzie

a jutro angielski.. to dopiero bedzie lanie wody tylko w tym przypadku gorzej z zasobem słow haha musze uszy przeczyscic pożadnie bym wszystko słyszała .. no i modle sie by było cos prostego do napisania

Cytat Napisał samaron Zobacz post
Natalia współczuję, takie odczucia są dojmujące (ja też lałam wodę na swojej, nie znoszę wypracowań, a cytat miałam nawet z papieża - Ci co mnie znają - to wiedzą !).
Wiedz, że nie papier określa człowieka, trzymam kciuki za Ciebie i przesyłam pozytywne fluidy - wykorzystasz jak zechcesz
wiem wiem.. nawet blisko w swoim otoczeniu, w rodziie mam takie rzypadki.. ze np. ktos nie ma matury a ma lepsza prace a ktos kto ma mature ma 'gorsza' oczywiscie zadna praca nie hańbi.. chodzi mi o to ze jeden musi duzo i ciezko pracowac a zarabia tyle co nic, a ten kto nie ma matury ma dobra prace , nie przemecza sie i duzo zarabia..

zobaczymy

i dziekuję dziewczynki

Naprawde mi pomogłyscie i od razu lzej na duchu

tymczasem ide cos zjesc i zapamietac jakis kilka wanych zwrotów do listów itd.