no bravo kamis! chcialabym zobaczyc ten taniec ha ha..........
no bravo kamis! chcialabym zobaczyc ten taniec ha ha..........
No no widzę ukryte talenty u naszego szefa, a kto by pomyślał. A ja kończę robić knedle z truskawkami, zupka grzybowa na świeżych grzybkach już gotowa, a mojemu dziecku chyba oczy wygniją, bo jeszcze śpi od powrotu do domu.
![]()
jakby powiedzieli wcześniej do czego sie zgłaszam to bym nie poszedł
dobrze że nikt tego nie nagrał bo bym się spalił ze wstyduale śmiechu było co nie miara
wiecie jak to jest w grupie samców, rywalizacja wyzwala nieokiełznane emocjehaha
mój mąż też uwielbia zabawy typu "taniec erotyczny na rurze z kuzynem jako podnóżek"
ja właśnie pisze głupi referat na głupie seminarium mgr i głupia jestem bo i jak pewnie będzie nie jak po mysli wielce szanownego magnificencji rektora profesora nadwzyczajnego najlepszej uczelni w czasoprzestrzeni![]()
kamisku to jak będziesz miał filmik z wesela to prosimy o pokazanie tego tańca.a może jednak ktoś nagrał.
---------- Dodano o godzinie 17:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:10 ----------
a ja teraz siedzę i wspominam swoje wesele.bo wczoraj minęło już 11 lat od mojego ślubu.i śmieje się z siostry że na jej musieliśmy czekać aż 11 lat żeby się dobrze wybawić. i spotkać znowu w takim wesolutkim gronie jak na moim weselichu.
. i pomyśleć że już tyle minęło. szok.
![]()
A ja poczytalam troche i ide sobie pomalowac troche wzorkow,taki mam plana co z tego wyjdzie to niewiem
a ja dzisiaj miałam taaaaką wielką ochotę żeby sobie pazurki nowe zrobić, ale jeszcze 3 dni w szkole i nie sądzę, żeby moja wychowawczyni (do tego w ciązy, ma zmiany nastroju, drze się na byle kogo, obniża zachow. za byle gów**, np. mi z wzorowego do bardzo dobrego, a później mi jednak dała dobre, bo przez kilka dni nosiłam kurtkę w szkole (jak pół szkoł) bo było strrrasznie zimno...) się jeszzce na mnie wkurw***
a planowałam taaakie ługie, ale nie mam narazie pomysłu na wzorek
mogłby mi ktoś podsunąć jakiś pomysł
(tylko nie z akrylem bo nie mam pędzelka
) prooosze
!
![]()
Ale oceny chyba już są wystawione. No to teraz chyba możesz już szaleć z paznokciami.
wiem że są wystawione, ale nie chcę żeby mi truła o pazurach przez 3 dni... w środę se zrobięa mógłby mi ktoś jakiś pomysł podsunąć
pliiiis
![]()
Ale musisz powiedzieć o jakim kolorze myślisz.
hmmm... mi się najbardziej podobają kolory fioletowy, czerwony, żółty, pomarańczowy i taki morskinie mówię że chcę mieć wszystkie kolorki na pazurkach tylko te mi się najbardziej podobają i myślę żeby zrobić jakieś w tych tonacjach
![]()
no zaraz mnie chyba potargasorry że to pisze ale poprostu muszę
nerwy mam jak jasny szlag
mój mąż baaaaaaaardzo rzadko chodzi z córką na spacery, ale dzis sie wyjątkowo wyrwał... i wrócił z córką z ubitym zębem
żeby to jeszcze jakiś z tylu
ale nie
wypieprzyła się na twarz
nos cały zdarty, usta rozwalne i ułamana 1ka
no zaraz mnie krew zaleje
czy ci ludzie nie potrafią się opiekować 3,5 letnim dzieckiem
jak nie teściowa nie dopilnuje gorącej kawy, to znowu ten pleps chodzący nie potrafi sie odezwaćło żesz qrwa mać
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mąż właśnie torturuje rybkę którą złowiliismy dzisiaj7 kg karpik
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
agamiłego sprzątania
po tych torturach
![]()
racja aga, sprzatanko male bedzie![]()
woszczurku wspolczuje ci a raczej coreczce biedaczka, nie krzycz na meza bo jeszcze bardziej bedzie jej przykro!
zizuś jak nam się uda w czwartek spotkać to karpika spróbujesz a mój mężuś juz posprzątałOn to zawsze full serwis zrobił
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
ja wlasnie przeglądam rosyjskie forum, i jestem załamana jak mało umiem, ach
woszczurku![]()
a mi odpadają nogi, bo wyciągnęłam mojego chłopaka na rolkija to jeżdzę od dziecka ale jemu jak na 1 raz to i tak dobrze szło
ale ubaw miałam niezły jak wjechał w krzaki
![]()
"Tylko nie mów nikomu, że się przewróciłem"
Ja to bym się chyba popłakała jakbym rąbnęła tyłkiem o asfalt tak jak on![]()
Woszczurku przykro mi z powodu corciJedyne co zostaje to dentysta,biedne malenstwo.Nie dziwie sie ze jestes wsciekla pewnie ja tez bym byla.Agusia super rybka,powodzonka w sprzataniu i smacznego
U mnie wszystkie chlopy w rodzinie maja swira na punkcie lowienia ryb i tez niezle okazy lowia
No a ja dzisiaj pomalowalam sobie troszke farbkami na tipsikach,ale sie wkur..bo pedzelki sie porozkraczaly i moge sobie je wyrzucic,ale juz zamowilam nowe przy okazji dopisalam jeszcze dwie pierdolki do pazurkow
niewiele mi wyszlo ale przesylka jeszcze no i maz niewie a jak sie dowie to mi tez jedynki wybije
hehe Miminko pewnie i tak wszystkim powiesz
Aguś niezły karpikmój tata jest nim zachwycony.. musiałam pokazać zapalonemu wędkarzowi..
a ja sie spakowałam i ztuningowałam paznokciejutro pokaże
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)