Strona 39 z 239 PierwszyPierwszy ... 293536373839404142434989139 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 951 do 975 z 5973

Temat: co teraz robicie....

Nałogowiec

Domyślnie

no bravo kamis! chcialabym zobaczyc ten taniec ha ha..........

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

No no widzę ukryte talenty u naszego szefa, a kto by pomyślał. A ja kończę robić knedle z truskawkami, zupka grzybowa na świeżych grzybkach już gotowa, a mojemu dziecku chyba oczy wygniją, bo jeszcze śpi od powrotu do domu.

Domyślnie

jakby powiedzieli wcześniej do czego sie zgłaszam to bym nie poszedł
    dobrze że nikt tego nie nagrał bo bym się spalił ze wstydu ale śmiechu było co nie miara

wiecie jak to jest w grupie samców, rywalizacja wyzwala nieokiełznane emocje haha

Gość
    niezalogowany

Domyślnie

mój mąż też uwielbia zabawy typu "taniec erotyczny na rurze z kuzynem jako podnóżek"

ja właśnie pisze głupi referat na głupie seminarium mgr i głupia jestem bo i jak pewnie będzie nie jak po mysli wielce szanownego magnificencji rektora profesora nadwzyczajnego najlepszej uczelni w czasoprzestrzeni

Molestantka klawiatury ban

Domyślnie

Cytat Napisał Kamis Zobacz post
    A ja właśnie wróciłem z wesela wczorajszego wybawiłem się nieziemsko, wygrałem dwie flaszki na oczepinach jedną z drugim kolegą robiliśmy taniec erotyczny i byliśmy najlepsi z 4 par wybrali nas haha ale ubaw był
    kamisku to jak będziesz miał filmik z wesela to prosimy o pokazanie tego tańca. a może jednak ktoś nagrał.

---------- Dodano o godzinie 17:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:10 ----------

a ja teraz siedzę i wspominam swoje wesele.bo wczoraj minęło już 11 lat od mojego ślubu. i śmieje się z siostry że na jej musieliśmy czekać aż 11 lat żeby się dobrze wybawić. i spotkać znowu w takim wesolutkim gronie jak na moim weselichu.. i pomyśleć że już tyle minęło. szok.

Molestantka klawiatury

Domyślnie

A ja poczytalam troche i ide sobie pomalowac troche wzorkow,taki mam plana co z tego wyjdzie to niewiem

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar szpila59

Domyślnie

a ja dzisiaj miałam taaaaką wielką ochotę żeby sobie pazurki nowe zrobić, ale jeszcze 3 dni w szkole i nie sądzę, żeby moja wychowawczyni (do tego w ciązy, ma zmiany nastroju, drze się na byle kogo, obniża zachow. za byle gów**, np. mi z wzorowego do bardzo dobrego, a później mi jednak dała dobre, bo przez kilka dni nosiłam kurtkę w szkole (jak pół szkoł) bo było strrrasznie zimno... ) się jeszzce na mnie wkurw*** a planowałam taaakie ługie, ale nie mam narazie pomysłu na wzorek mogłby mi ktoś podsunąć jakiś pomysł (tylko nie z akrylem bo nie mam pędzelka ) prooosze!

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Ale oceny chyba już są wystawione. No to teraz chyba możesz już szaleć z paznokciami.

Domyślnie

wiem że są wystawione, ale nie chcę żeby mi truła o pazurach przez 3 dni... w środę se zrobię a mógłby mi ktoś jakiś pomysł podsunąć pliiiis

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Ale musisz powiedzieć o jakim kolorze myślisz.

Domyślnie

hmmm... mi się najbardziej podobają kolory fioletowy, czerwony, żółty, pomarańczowy i taki morski nie mówię że chcę mieć wszystkie kolorki na pazurkach tylko te mi się najbardziej podobają i myślę żeby zrobić jakieś w tych tonacjach

Gość
    niezalogowany

Domyślnie

no zaraz mnie chyba potarga sorry że to pisze ale poprostu muszę nerwy mam jak jasny szlag mój mąż baaaaaaaardzo rzadko chodzi z córką na spacery, ale dzis sie wyjątkowo wyrwał... i wrócił z córką z ubitym zębem żeby to jeszcze jakiś z tylu ale nie wypieprzyła się na twarz nos cały zdarty, usta rozwalne i ułamana 1ka no zaraz mnie krew zaleje

czy ci ludzie nie potrafią się opiekować 3,5 letnim dzieckiem
    jak nie teściowa nie dopilnuje gorącej kawy, to znowu ten pleps chodzący nie potrafi sie odezwać ło żesz qrwa mać

hehehehe Avatar Agusia_pa2

Domyślnie

Mąż właśnie torturuje rybkę którą złowiliismy dzisiaj 7 kg karpik
    Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila

Nałogowiec Avatar roooksanka

Domyślnie

wow jaki karp a ja siedze i czytam forum

Domyślnie

aga miłego sprzątania po tych torturach

Nałogowiec

Domyślnie

racja aga, sprzatanko male bedzie
    woszczurku wspolczuje ci a raczej coreczce biedaczka, nie krzycz na meza bo jeszcze bardziej bedzie jej przykro !

Domyślnie

zizuś jak nam się uda w czwartek spotkać to karpika spróbujesz a mój mężuś juz posprzątał On to zawsze full serwis zrobił
    Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila

Współzałożyciel forum Avatar mala

Domyślnie

Cytat Napisał Kamis Zobacz post
    A ja właśnie wróciłem z wesela wczorajszego wybawiłem się nieziemsko, wygrałem dwie flaszki na oczepinach jedną z drugim kolegą robiliśmy taniec erotyczny i byliśmy najlepsi z 4 par wybrali nas haha ale ubaw był
    ahhaahha kamis nagraj dla nas nagraj prosi prosi my chciec zobaczyc hihi

Domyślnie

Cytat Napisał mala Zobacz post
    ahhaahha kamis nagraj dla nas nagraj prosi prosi my chciec zobaczyc hihi
    Oooo ja też cem ja też cem!

Szkoleniowiec Avatar paznokietek1000

Domyślnie

ja wlasnie przeglądam rosyjskie forum, i jestem załamana jak mało umiem, ach

Nie spamuj bo strzelam :) Avatar aga

Domyślnie

woszczurku

a mi odpadają nogi, bo wyciągnęłam mojego chłopaka na rolki ja to jeżdzę od dziecka ale jemu jak na 1 raz to i tak dobrze szło ale ubaw miałam niezły jak wjechał w krzaki
    "Tylko nie mów nikomu, że się przewróciłem"

Ja to bym się chyba popłakała jakbym rąbnęła tyłkiem o asfalt tak jak on

Molestantka klawiatury

Domyślnie

Woszczurku przykro mi z powodu corciJedyne co zostaje to dentysta,biedne malenstwo.Nie dziwie sie ze jestes wsciekla pewnie ja tez bym byla.Agusia super rybka,powodzonka w sprzataniu i smacznegoU mnie wszystkie chlopy w rodzinie maja swira na punkcie lowienia ryb i tez niezle okazy lowiaNo a ja dzisiaj pomalowalam sobie troszke farbkami na tipsikach,ale sie wkur..bo pedzelki sie porozkraczaly i moge sobie je wyrzucic,ale juz zamowilam nowe przy okazji dopisalam jeszcze dwie pierdolki do pazurkowniewiele mi wyszlo ale przesylka jeszcze no i maz niewie a jak sie dowie to mi tez jedynki wybije

Weteran Avatar madzialena

Domyślnie

hehe Miminko pewnie i tak wszystkim powiesz
    Aguś niezły karpik mój tata jest nim zachwycony.. musiałam pokazać zapalonemu wędkarzowi..
    a ja sie spakowałam i ztuningowałam paznokcie jutro pokaże
    I forum
    miłośniczka akrylu

Domyślnie

Cytat Napisał Agusia_pa2 Zobacz post
    zizuś jak nam się uda w czwartek spotkać to karpika spróbujesz a mój mężuś juz posprzątał On to zawsze full serwis zrobił
    aguś spotkanko aktualne. ale ja karpia nie jadam. od kiedy mój mądry tatuś mie nim wystraszył. to znaczy samą głową

Wolny strzelec <3 Avatar plushak

Domyślnie

Ja odebrałam próbki od listonosza ale na swoje akrylki dalej czekam a podobno 27 wysłane ;/ Ja to mam pecha !
    Ale ryba huh !Smacznego

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)