a ja wstałam i ide prostowac wlosy, bo poki co to wygladam jak krol lew.
a ja wstałam i ide prostowac wlosy, bo poki co to wygladam jak krol lew.
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
wstałam uśpiłam dziecko , zjadłam śniadanko i biorę się do sprzątania![]()
dopiero co wrocilam ze szkoly siedze i sie posilam![]()
a ja sie szykuje na domoweczke. i w miedzy czasie musze uspac skarba![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
właśnie zjadłam frytki i siedzę na kompie
a angielski leży znów odłogiem.
Wczoraj powróciłam z urlopu i jakoś tak mi ciężko![]()
ale Ci fajnieJA nie mam swojego skarba z kim zostawić : pozatym 99% moich znajomych wyjechało z tego zadupia :/ dziś sobie tak myślałam że w sumie albo na studiach a reszta za granicą :/ i zostały tylko ewenementy z którymi kulturalna impreza bez ofiar w ludziach jest mało prawdopodobna :/ nawet nie ma z kim iść na zwykły spacer
![]()
a ja dałam ogłoszenie i kołuję spac :/
W niedzielny poranek jak zwykle nie robie nic![]()
Agnieszka
wróciłam z kościoła i czekam na obiad![]()
katarynka, wiem o co chodzi, to jest straszne tak zostac samemu na pustkowiu bez znajomych...bez nikogo, ciagle te same osoby i nic sie nie dzieje...to smutne, ale masz dzieciaczka, wiec ono ci pewnie rekompensuje wszystko
![]()
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
a ja popijam reddsika i zaraz idę do wanny, bo urlop się kończy i jutro czas do pracy...
ale fakt faktem stęskniłam się za moją maludą (nianią jestem aktualnie)
siedze w pracy i podpieram głowe, oj cieżką mam dziś banie...
wrocilam z moja Antoniną (kocica) od weterynarza i sie okazalo,że moja Kicia poroniła kotki![]()
bardzo smutnetylko powiedz dlaczego nadałaś kotku takie imie
ja siedze w pracy jak zawsze o tej porze, chodz dzis wyjatkowo zdenerwowana, w sumie bardziej roztrzesiona
![]()
Paulka:
a cóż to się stalo?
ja słucham Pezetai jak zawsze insomnia mnie trzyma
![]()
Paulka - imię kotu nadał tata,i woła na nią Tonia bez ogonia, ale to inna i bardzo długa historia ,
a no widzisz , czasem tak jest ,że albo uroi się kocicy ciąża albo własnie poroni. Brała tabletki antykoncepcyjne przez 2 lata i mogła którąś tabletke wypluć i przez to zaciążyła, a jako ,że mieszkamy w swoim domku, blisko lasu i mamy ogromny plac to ona hasa gdzie jej się żywnie podoba![]()
no i zaciążyła .
jaki wniosek z tego dla nas dziewczęta ? Jak brać tabletki to mega regolarnie !![]()
monibeni bo przyszedł do mnie nieproszony gosc i o.
truskaweczka kotek bedzie zył, moj kot nie tyje i wygladal jak szkielet, a rodzenie kotkow to normalnosc na wsia imieniem sie tak przejalam bo u mnie w rodzinie sie dziewczynka urodziła no i imie ma Antonina czyli Tosia io.
e tam tabletki-NATURALNE METODY![]()
a ja jak zwykle w pracy.....
---------- Dodano o godzinie 22:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 09:24 ----------
skonczylam pazurki na konkurs z godzine bylam z nich zadowolona a teraz nacholdza mnie watpliwosci hehe ale i tak wysle, bo sie zaparlam i tyle!nie odpuszcze
Robie obiad i przegladam zaleglosci na forum![]()
Zaraz pewnie bede film ogladac![]()
Agnieszka
wrociłam z warszawyoficjalnie rozpoczełam WAKACJE jea
i z tej okazji robie sobie pizze na obiadek
![]()
czekam na wyniki z węża i mam już sraczkę![]()
no Meg miałas powodya ja juz ide spad, odebraąlm medali i sie ciesze hehe
![]()
Meg i po co ten stres![]()
Piekne pazurki...
Ide do wyrka, mialam ogladac film ale juz mi sie nie chce
Dobranoc
Agnieszka
dobranoc Rudzia,u mnie juz dziendobry,noc kijowa bo maly buszowal i wstal wczesnie rano wiec jestem padnieta,zasuwam po druga kawe no i buszowanko po necie a pozniej kupa roboty w domu![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
a ja oczywiscie w pracyyyy....
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)