Strona 10 z 32 PierwszyPierwszy ... 6789101112131420 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 226 do 250 z 789

Temat: Lampa UV - Zakup lampy UV (LED)

Debiutantka

Domyślnie Odp: Lampa UV - Zakup lampy UV (LED)

Kosmetyczka

ja mam tę droższa chyba, odkupilam w spadku od naszej choconie załuje zakupu ale ja to do nablyszczanie jej narazie tylko uzywam wiec nie wiele moge powiedziec,zreszta nie zadlugo ja mam ale jak narazie jest super
    Ostatnio edytowane przez Paulka ; 29-06-2011 o 14:48

Debiutantka

acha , bo ja dla zony chce kupic , ale to ma byc tylko do uzytku domowego .... wiec pewnie bedzie ok ...

VIP Avatar Emilia B.

ta pierwsza spokojnie wystarczy mam ją i jestem bardzo zadowolona druga rożni sie tylko tym ze można ustawić na 10 min a w tej na 5 min max (a i tak najczęściej korzysta sie do max 3-4 min) lub ciągły tryb wiec nie warto dopłacać prawie 40 zł Pierwsza jest super i żona na perwno będzie zadowolona
    PS. Zapraszamy ją na forum (no chyba ze już jest u nas hehe)

Kosmetyczka

Emilka jak zwykle zawsze ma racje faktycznie rozni sie tylko mozliwoscia ustawienia jej na 10minut, ale tak naprawde to zazwyczaj stosuje sie tylko 3,4minuty...a swoja drogą to zazdroszcze Twojej zonie, takiego męza, na forum sie loguje zeby sie o lampe zapytac, no i lampe UV jej kupuje, echzapraszamy na forum...
    moze sam nauczysz sie robic pazurkichetnie pomozemy, zonie tez

Debiutantka

no super jestescie bardzo dziekuje za pomoc .... nie chce kupowac na allegro bo w sklepie lepiej , nie bedzie problemow z gwarancja .... pazurki sa fajne ale do drapania robic ich nie bede napewno jezeli chodzi o ta roznice 35zl to jezeli tamta ma byc lepsza to biore drozsza .... jeszcze roznia sie ponoc firma oraz ta drozsza ma czujnik wlozenia dloni a tanisza nie , czy to jest potrzebne , czy raczej bajer ?

VIP Avatar Emilia B.

ta tańsza też ma czujnik - jakościowa są takie same wiec bez obaw. Różnią sie tylko tym że jedna można ustwić do 300 sek druga do 600 sek (więcej jak 300 sie nie korzysta wiec spokojnie ta tańsza). Obie maja suszarki, obie maja taka samą moc i nawet wygląd ten sam

Debiutantka

nie bede sie spieral , bo napewno nasz sie duzooooooo lepiej dziekuje za pomoc i zapraszam na forum ktorego jestem czlonkiem

Audi A4 Klub Polska

zwiazane z marka Audi i nie tylko , i jak by ktoras miala probemy z autem , lub poszukuje rady przed zakupme to zapraszam , a takze duze rabaty na czesci do wszystkich aut dla klubowiczow buzka

VIP Avatar natalia268

ja mam pytanie co do zarówek w lampie uv, bo wiem ze tu byly zadawane pytania...

Mam swoja lampe i te zarówki jedneo od nowosci juz dlugo.. bardzo dlugo

teraz boje sie ze zrobia mi kaput w najmniej odpowiednim momencie, wiec szykuje sie do kupna, ale nie o tym mowa.

Moje zarowki swieca i swieca, utwardzaja idealnie, nic sie nie dzieje, czy jest potrzeba ich wymieniania? Bo jak czytam ze co pol roku, albo kilkanascie miesiecy, a ja mam ja dużo dłuzej i nic sie nie dzieje... oczywiscie niech słuza mi jak najdluzej haha.. ale kurcze to przieciez nie sa jakies wieczne zarowki a czasem ich wcale nie zaluje i funduje im swiecenie ciągłe

Czy jestem nie odpowiedzialna i juz dawno powinnam je wymienic ? Czy w najblizszym czasie kupic na zapas nowe zarowki bo te sa juz na wykonczeniu?

Totalna maniaczka Avatar sztynka

trezor mój mąż aktywnie na tym forum przesiaduje, teść ma A4 i szwagier także . Zapraszamy żonę in=m nas więcej tym lepiej
    Natalio, ja mam eurotecha i np. ona bardzo zżera żarówki, czyli muszę wymieniać co 4 miesiące nie rzadziej. łatwo to sprawdzić. Mianowicie na końcówce żarówka zacznie Ci czerniec , pojawia się smugi, zobaczysz, ze zaczyna bladziej świcic. Oraz jeszcze w momencie utwardzania rzadkiego, wysokopigmentowego żelu, nie utwardzi go po prostu, podobnie z nabłyszczaczem. Jak nabłyszczysz pazurki, czy to żelowe czy akrylowe, to one szybko zmatowieją, po wyjęciu z lampy będa takie jakby lepkie trochę, wtedy wiadomo, ze do wymiany. Ale mam druga lampę w której żarówki są już ponad rok i nie zauważyłam zużycia ;-) Także reguły nie ma. Najlepiej liczyć sobie godziny. Czyli jedna klientka powiedzmy godzina świecenia ciągłego żaróweczek. Powinna wytrzymac od 300-600h (te lepsze)
    Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
    nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
    Moje hobby i pasja http://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/

VIP Avatar Emilia B.

sztynka a może to właśnie twój mąż haha
    dobra koniec offtopa

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Elizabeth76

Cytat Napisał sztynka Zobacz post
    Kod:
    Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść
    sztynka też mam eurotecha to fakt żarówki szybko mi sie w niej przepaliły ale te lampy podobno są bardzo czułe na transport itp malo jej uzywalam aż tu kiedys wyciagam a tu dwie żarówki od razu padniete ale jedno musze przyznać dobrze utwardza bałam sie zakupu żarówek do niej bo nie wiedziałam czy mi sie uda dopasowac ale zaryzykowałam i super pasuja zobaczymy ile podziała jak znowu szybką padna to kupie zwykłą tunelówke

Debiutantka

jeszcze raz ja sorry ze tak zawracam wam .... ale chce zeby zonka byla zadowolona taka odp dostalem od alle paznkcie jak zapytalem o roznice tych 2 lamp :

"Witam, różnią się producentem i wykończeniem- mają też różne sterowaniem"

co wy na to ? bo 35zl to nie duzo wiecej wiec moze lepiej doplacic , moze beda lepsze lampy tam ?

VIP Avatar Emilia B.

ja już swoją opinie wygłosiłam - jeśli masz chęć kup droższą

Kosmetyczka

trezor jak chcesz rozpiescic zone to kup jej tą tańszą a za 35zł które zaoszczedzisz dokup jej cos...sexi

Debiutantka

Zamówiłem :

Lampa UV 36W + 4 żarówki na jedną dłoń z suszarką - różowa.

.Żel UV - 5ml - clear

.Żel UV - 5ml - pink

Blok kolorowy - 4 stronny - żółty diamencik

Mam nadzieje ze bedzie zadowolona z lampy , i napewno napisze czy jej sie podoba i jak dziala dzieki jeszcze raz

Kosmetyczka

a potem podsun jej linka z naszym forum

VIP Avatar Emilia B.

he he a jednak na pewno będzie zadowolona swoją drogą pozazdrościć...ach gdyby mój maż tak

Molestantka klawiatury Avatar kasiulka81

POMOCY
    Kochane moje, potrzebuję żarówki do lampki tez w wyświetlaczem LCD z allepaznokcie (lampka z suszarka), poradźcie mi jakie kupić bo już 2 razy kupiłam ( w ciągu 8 miesięcy) na alle i są do d... bo zaraz się przepalają, migoczą i co tylko Używam lampki do "produkcji" swoich pazurków i ewentualnie mamy, a czasem jakiejś kumpeli szkrobnę, czyli lampka jest mało eksploatowana, a żarówki padają jak wściekłe
    Tak wiem, że gdybym się wczytała w ten temat to napewno już w nim radzicie gdzie i jakie żarówki kupić, ale zwyczajnie nie mam czasu ponieważ jesteśmy w trakcie kapitalnego remontu i przygotowań do ślubu więc same wiecie jaki szał, a żarówki potrzebuje mieć za niedługo. Podsuńcie mi proszę gdzie kupić jakies bardziej trwałe, ale żebym nie opędzlowały mi już i tak prawie pustego (przez remont) portfela
    Z góry dziękuję za rady

INM & RaNails Educator EF Avatar asia

pomyślałabym nad reklamacją.. może w lampie jakieś złącza padają?

Kosmetyczka

a moze najlepsze zarówki mozna byłoby kupic po prostu w sklepie elektycznym

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Elizabeth76

kasiulka słyszałam że to jest własnie minus tych lamp że sie szybko przepalają żarówki to samo mam z lampą eurotecha ale udało mi sie tanio kupic do nie dobre żarówki zobacze jak teraz z nia bedzie jak szybko też sie przepalą to dokupię drugą zwykłą tunelowke

Dziewczynki to gdzie byście mi radziły kupić te żarówki najlepiej i jakie konkretnie Dotychczas kupowałam na allepaznokcie. Kurcze bardzo fajna ta lampa jest bo praktyczna z tym całym timerem i że reaguje na ruch ale ta częstotliwości zmieniania żarówek doprowadzi mnie do ruiny a ja tak lubię dłubać przy pazurkach (aktualnie niestety nie mam z powodu tego remontu )

INM & RaNails Educator EF Avatar asia

hyhy mi dzis moja padla, nie wiem jeszcze co sie stalo, bo swiecila sie a potem nagle bach, licznik leci a lampa sie nie swieci w ogole

Ojej co my mamy z tymi lampkami kurcze ja postaram się namierzyć te żarówki w jakimś sklepie elektrycznym, tak jak radzicie, choć nie ukrywam, że najwygodniej kupuje mi się na alle bo od razu żela zamawiam i inne pierdoły
    A jakie Wy macie doświadczenia z żarówkami z alle ? Dajcie znać proszę

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)