Hi hi hi po minkach widać, że spotkanie było bardzo udane. Fajnie macie![]()
Hi hi hi po minkach widać, że spotkanie było bardzo udane. Fajnie macie![]()
ivonko było super. tylko pogoda nas straszyła. i nawet pazurki zrobiłysmy![]()
to nie dość że się spotkałyście to jeszcze podzieliłyście praktycznymi wskazówkami...pozazdrościć...
![]()
z forum można się wiele nauczyć
Racja, tylko pozazdrościćsuper, że spotkanko Wam się udało
i widać na zdjęciach z jęzorami, że pod koniec było wesoło
![]()
powiem wam że było bardzo wesołoi mam nadzieje ze następnym razem spotkamy sie w wiekszym gronie a te jeszcze wam coś pokaże
![]()
Ostatnio edytowane przez zizia ; 12-06-2009 o 13:11
o kurcze fajnie macie wszystkie ze sie spotkalyscie, ja tez bym chcialadlaczego nie ma nikogo z tad
![]()
mam nadzieje ze kiedys uda mi sie spotkac z kims z washhrrrrr
![]()
ha ha haa jutro następne spotkanko forumkowe. spotykam się z ivonką70
![]()
Ja wczoraj spotkałam się z Izą, a konkretnie ją odwiedziłam. Mam nadzieję, że spotkanie było owocne i Izunia dowiedziała się czegoś nowego. Muszę stwierdzić, że bardzo pilnie obserwowała to co robię, choć jej skarby trochę nas rozpraszały
. Ale dzieciaczki ma niesamowicie pełne energii
.
A tu kilka fotek ze spotkania i paznokcie Izy.
no to na prawde super,ciekawe takie spotkania,mam nadzieje ze tez bede miec okazje spotkac sie z ktoras z Was...teraz jade do Elblaga a od poniedzialku bede pare dni w Gdansku w nazej drugiej firmie wiec jesli ktoras z tamtych stron to milo byloby spotkac...
kurcze super takie spotkania![]()
![]()
fajnie,ja mieszkam zbyt daleko.musze zaplanowac dluzszy pobyt w polsce i wtedy mozemy pomyslec nad jakims spotkankiem...
oj, oj, a kiedy ja te 17 czy 18 latek skoooończę![]()
![]()
ja to na ten post więcej nie wejdęza każdym razem żal mi dupe sciska
ja też tak chcem
!
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
to kochane robicie tak - spotykacie się w Katowicach, jedziecie wszystkie razem na dworzec PKS ewentualnie PKP i jedziecie do Lublina![]()
cóż za wybitny plan
---------- Dodano o godzinie 19:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 19:13 ----------
zwłaszcza końcówka![]()
Hi hi hi, dla chcącego nic trudnego. Spotkanie można zorganizować z dnia na dzień. Ja zapraszam do Łodzi, ale po 23.07. Chętnie wymienię się wiedzą.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)