witam serdecznie, jestem tu od niedawna mam nadzieje ze sie dowiem od was wielu interesujących rzeczy i bedzie nam sie fajnie rozmawiac i wymieniac informacjami- pozdrawiam![]()
witam serdecznie, jestem tu od niedawna mam nadzieje ze sie dowiem od was wielu interesujących rzeczy i bedzie nam sie fajnie rozmawiac i wymieniac informacjami- pozdrawiam![]()
Witam wszystkich.Jestem Ewelina od 2lat robię amatorsko pazurki...Mam nadzieje ze znajdę tu dużo wskazówek i porad.Pozdrawiam wszystkich
HAHAHA w takim razie mam coś dla ciebie![]()
http://forum.wzorki.info/ploteczki/1...smako-yki.html
witam wszystkich![]()
Witam wszystkich.Mam na imie Marta.Paznokciami zajmuje sie od 1,5 roku.
Witamy, czuj się jak u siebie![]()
Witam wszytskich bardzo serdecznie i dziejuje za zaproszenie)
mam na imię Elka, mam 23 lata i dopiero wchodze w swita pazurek, wzorkow itp)
!
WiTam![]()
witam wszystkich serdecznie
Ostatnio edytowane przez marlena ; 29-03-2009 o 22:28
Cześć dziewczyny, dzieki za zaproszenie od niedawna zajmuje sie robieniem pazurków,mam nadzieje ze bedzie coraz lepieji w razie zego mam nadzieje ze bede mogła liczyc na pomoc
![]()
Witamy serdecznie, forum jest od pomocy więc pytaj![]()
witaj na pewno otrzymasz dużo radDziewczyny są super
![]()
Witam, jestem wzorkobotem, mam nadzieję że mnie polubiciei że czasem będe pomocny
![]()
Witam wszystkich serdecznie
![]()
witam równiez wszstkich i lecę popatrzec co tu ciekawego macie:-)
Witam wszystkim! jestem nowa
na tym forum z miłą checią podziele sie informacjami i z miła chęcia przyjmę uwagi jak i porady.... pozdrawiam
Witamy serdecznie![]()
Witam cieplutko
jestem wiolka pazurkami zajmuje sie amatorsko robie je sobie i najblizszym koleżankomi juz sobie calkiem niezle radze:d
Witaj serdecznie:-)
cześć na tą stronkę trafiłam całkiem przypadkowo spodobało mi się tutaj więc witam mam nadzieję ze czegoś ciekawego się tu dowiem i poznam fajnych ludzików pozdrawiam ;-)
Nam też miło że do Nas dołączyłaś i jest Nas coraz więcej
![]()
SZCZĘŚLIWA
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)