Samaron ja te wszystkie zele nalozylam na akryl ezflow-dlatego tez kupilam ostatnio nablyszczacz tej samej firmy, zeby nic sie nie gryzlo a tu wlasnie taka wtopa-wszystkei inne zele lepiej wspolgraja z biela akrylu ezflow niz ich firmowy nablyszczacz.
Natalia Kupilam go ze 3 tygodnie temu od sprawdzonego sprzedawcy z USA przez ebay, wiec podejrzewam, ze albo byl zle przechowywany, albo po prostu jakis wadliwy sie trafil-no nie wiem-w kazdym razie do nablyszczania zdobionych paznokci sie nadaje-ponosze go troche na swoich i zobacze czy nie bedzie nic pekalo itp i najwyzej zostawie go do kolorowych paznokci.
A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny bo do tej pory uzywalam ultra seal IBD i ten ezflow to moj pierwszy taki nablyszczacz bez przemywania i malo tego, ze zolknie, to musze naprawde mega starannie wszystko odpylic, wydmuchac, nalozyc go ledwo co aby tylko "liznac" po paznokciach itp bo inaczej po wyjeciu z lampy stercza takie krostki wypukle i sama juz nie wiem czy to przez ten nieznosny nablyszczacz EzFlow, czy wszystkie tez bez przecierania sa takie mega wrazliweZ ultra sealem nie mialam zadnych problemow, ale ze przezucilam sie na akryl ezflow to wolalam wszystko z jednej firmy skompletowac, zeby nie bylo problemow-a jednak sa
.