Dziewczyny/Alicjo a czy sama baza hybrydowa będzie się trzymać na paznokciach? Bo mam chętną panią ale ona koniecznie chce przezroczystą hybrydę... Da się tak?
Dziewczyny/Alicjo a czy sama baza hybrydowa będzie się trzymać na paznokciach? Bo mam chętną panią ale ona koniecznie chce przezroczystą hybrydę... Da się tak?
pewnie, ze się da![]()
wlasnie interesuje mnie kolorowka,no i pilniki drogie sa,a moze sa z milano farbki akrylowe zlota i srebrna
wszystkie marzenia sie spelniaja
kasiu tu masz link do sklepu i sobie popatrz co cie interesuje i jakie ceny są Farby akrylowe - MisteroMilano
Elax dziekuje,jestem na stronie,tyle tego jest a srebrne i zlote raczej nie bywaja
Kasieńko na samym początku farbek jest złota i srebrna![]()
Farba akrylowa ORO złota - MisteroMilano
Farba akrylowa ARGENTEO srebrna - MisteroMilano
Nie wygodniejsze by były tubki ?![]()
kurcze to musialam przeoczyc dobra cofam sie zeby znalezc info
dzieki Elu
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
proszę i nie ma za co![]()
A ja chciałam dziś kupić Zestaw startowy lakierów hybrydowych, ale chyba jest niedostępny z tego co widzę. I mam pytanko czy będzie dostępny w najbliższym czasie?
Effect Centrum Stylizacji
ul. Sobieskiego 9 (koło meteora i Turkey Kebab)
Zielona Góra
www.effect-stylizacja.pl
Zapraszam
dzieki juz zauwazylam,![]()
malutkapumcia zestawy hybrydowe będą prawdopodobnie dostępne pod koniec przyszłego tygodnia
natka piszę pw![]()
Może ktoś mi pomoże...
mam te żele z MM plastico, które wygrałam w konkursie i dzisiaj próbowałam "coś" nimi zrobić i niby są gęste, ciągną się, ale jak próbuję "uklepać" na pazurkach coś na wzór płatków/kwiatków, to się rozmazują. i z tego co widzę to nadają się tylko do tego, żeby zrobić nimi końcówkę kolorową
POMOCYYYY![]()
![]()
przysiadłam jeszcze raz i coś tam wymodziłam ...chyba nieumiejętnie działałam
![]()
Ostatnio edytowane przez nanami7 ; 29-07-2011 o 17:49
nanami7 ja powiem szczerze ale ttych żeli jeszcze nie próbowałam moze ci pomoże Alicja lub dziewczyny które pracuja tymi żelami ale z tego Alicja piszę to trenerki MM używały do PLASTICO kociego języka ( z czerwonego sobola) i z odpowiednią ilością płynu do przemywania masy żelowej świetnie sobie nim radziływtedy żel tak sie do niego nie lepi
ten kwiatek na fotce jest zrobiony tymi żelami
![]()
Zamówienie zrobione
Ela bardzo Ci dziękuję za cierpliwość, bardzo mi pomogłaś![]()
Nena90 nie ma za co i polecam sie na przyszłośc![]()
no próbowałam ...
nanami całkie fajny kwiatek mysle że jak pocwiczyć to będzie wychodziło ci coraz lepiej musisz sie przyzwyczaić do takiego żelu![]()
Elaxx dzięki, zanim się nauczę, to prędzej żele mi się skończą xD
hehe to jest tak jak z kwiatkami akrylowymi myslałam że ich nigdy sie nie nauczę ale to tylko kwestia wprawy pewna miła osóbka pokazała mi co z czym sie je jak ugniatać w jaki sposób trzymać pędzelek i poszlo jakoś . Pewna dziewczyna na forum xx pisała że tez nie moze rozgryśc tego jak robić kwiatki tym żelem ale była na pokazie tych żeli i nistruktorce super wychodziły czyli tylko trzeba po ćwiczyc a wyjdzie![]()
No to ładne akryle będę miała zanim się nauczę cokolwiek z nich tworzyć hahaha
I przy okazji zamówiłam próbki żeli i tą hybrydę base/lucido![]()
nanami kilka postów wcześniej Alicja pisała ze też można maczać żel w polimerze, dzięki czemu powstała mas będzie bardzo podatna na formowanie![]()
korzystając z promocji zamowilam chyba wszystkie akryle![]()
ku mojemu zdziwieniu nawet kurier jest gratis
a swoją drogą mam pytanie do dziewczyn, które pracują na pędzlach mistero.
Czy są godne polecenia, chodzi mi głównie o pędzelki do akrylu 8 i 4 rozmiar.
To ja teraz czekam na promocję żelików![]()
"Nie jestem ideałem, lecz radzę sobie z tym idealnie"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)