Niestety dziewczyny muszę wam rację przyznać Mam w pracy takowy masażer i worki, ale niestety te worki się przebijają i do d*** taki interes. Musze dezynfekować maszynę jeszcze raz, więc to nieekonomiczne. Jak byłam w Lublinie w Tesco kiedyś to widziałam boską miskę za niecałe 8 zł, ale byłam skuterem i nie mogłam kupić, a teraz żałuję, że tak zrobiłam. Jak będę to kupię koniecznie. Niestety mi Sanepid nie podbił pediksa, bo stwierdzili, że za mało miejsca jest. Ale i tak go robię , tylko, że stałym klientkom, znajomym. Nie ogłaszam się z tym, ze to robię i nie mam tego w ofercie. Jak będzie mnie stac, za jakis 1000 zł to zakupię fotel z wyposażeniem od razu + brodzik i podnóżek. Teraz kupiłyśmy sobie fotel i podnóżek, ale jest za niski. Dziwne , bo powinni mieć odpowiedni wymiar. Ale jak do dam najwyżej jak się da, to i tak pięt nie widzę. A pediksa zamierzam od teraz robić frezarką, bo już raz spróbowałam.
Gdzieś już pytałam, zapytam jeszcze raz. Jak długo frezujecie jedną stópkę, ile minut?