widzę ze lepszą zabawa niz głosowanie jest rozpoznawanie prac![]()
widzę ze lepszą zabawa niz głosowanie jest rozpoznawanie prac![]()
No chyba nikt nie będzie na siebie głosowałna tyle to myślę, że każdy ma swojej godności
Dziewczynki przepiękne prace![]()
Trzeba mieć honor i głosować na najładniejszą a nie swoją...ale różnie tobywa
Ja też już głosik oddałam. Zagłosowałam na tą, w której urzekł mnie najbardziej kształt. Jest rewelacyjny
, sama go próbowałam, ale marnie mi szło
.
Domyślam się chyba czyja to praca.
"Kiedy nie wiesz co zrobić - uśmiechnij się". H. Jackson Brown
Shola chyba głosowałyśmy na tą samą pracęJak dla mnie jest rewelacyjna pod każdym względem! Również rozgryzłam autorkę
tak mi się przynajmniej wydaje
![]()
tez uwazam ze glosowanie na swoja prace jest nie cacy, ale kazdy sobie moze zrobic jak chce, niemoj głosik tez juz poszedl i nawet wiem chyba na kogo
![]()
Sadze, ze glosy sa weryfikowane, takze nie ma co dmuchac tematu![]()
Też myslę że głosy sa weryfikowane i te na siebie nie będą znaczące![]()
Dziewczynki piękne praceMój głosik też już poszedł
![]()
Z przykrością oznajmiamy, iż dwie prace złamały 10 pkt regulaminu
Bardzo prosimy o ponownie oddanie głosu w sondzie
http://forum.wzorki.info/konkursy-zd...k-diamond.html
tu sie nie ma co smucic ... trzeba byc fair wobec innychjesli ktos zlamal regulamin musi poniesc kare
Ostatnio edytowane przez samaron ; 05-10-2011 o 07:10
tak tak tez tak uwazamale szkoda ze wogole takie cos mialo miejsce ;/ bo dziewczyny powinny byc fer wobec siebie
no ale trudno
mam nadzieje ze takie cos sie juz nie powtorzy
![]()
www.fenixsklep.pl <-- serdecznie zapraszam
DYSTRYBUTOR MARKI PEGGY SAGE oraz MISTERO MILANO .
www.salonfenix.pl
http://pazurkomania.blogspot.com
A ja osobiście proszę Was od powstrzymania się od ujawniania swoich domysłów na temat autorów prac biorących udział w konkursie, zachowajcie to dla siebie.
zagłosowane ponownie..![]()
również zagłosowałam ponownie
Popieram Sami i jeżeli macie podejrzenia że prace już gdzieś widzieliście lub podejrzewacie ze jest przerobiona to napiszecie proszę do któregoś z modów lub adminów (najlepiej jak jest w jury)Bycie fair wobec innych i samego siebie to podstawa w konkursach.
prosimy o info na glownej zeby ponownie zaglosowac bo ja przez przypadek tu wlazlam i zauwazylam... (nie wchodze by nie siedziec jak na szpilkach)
a wyniki konkursu też beda opoznione ze wzgledu na wznowiona ankiete, czy pojawią sie w planowanym terminie?
podejrzewam ze opóźni się wszystko
O nieeeeeee, odpadła moja faworytka buuuuuuu![]()
Zagłosowane ponownie.![]()
kurcze to chyba ja walnełam gafę :/ ale jeśli i to chodzi to pazurki Meg były w jej stylu, może trochę podobne ale nie te same :/
Jak to przez mój długi jęzor i to że najpierw piszę potem myślę to Meg bardzo Cię przepraszam:/ bo moim zdaniem miałaś dużą szansę wygrać :/ praca była cudowna :/ Jeszcze raz gorąco Cię przepraszamGłupio mi teraz :/
Za bardzo nie wiem o co chodzi, bo dopiero teraz weszłam i pewnie większość postów zostało usuniętych...co do ujawniania kto jaką pracę zrobił, nikt nie napisał który numer czyja praca..więc jak sobie powiem, że poznałam tą i tą, nie znaczy, że wszystkie już wiedzą która..ale spoko. Głos oddałam ponownie.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)