Strona 48 z 239 PierwszyPierwszy ... 384445464748495051525898148 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 1 176 do 1 200 z 5973

Temat: co teraz robicie....

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar kasiasssss

Domyślnie

witam,juz jestem na miejscu i zdazylam sie wyspac troche,moje malenstwo zle mznosi zmiane klimatu i nowe otoczenie,jak moge to wpadam do was,
    wszystkie marzenia sie spelniaja

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar szpila59

Domyślnie

a ja sobie siedzę.. i się smuutam... całkowicie zapomniałam o diecie, brak mi silnej woli... właśnie zjadłam parę ciastek i loda.... mam doooość...

Domyślnie

ja tez sie objadlam,wiec sie nie martw hehheh,goraca drozdzowka, mam fajny pszepis nzawsze wychodzi wystarczy zmieszac skladniki

Domyślnie

Szpila a Ty co sie smutasz
    nie jestescie same tez jestem obzarta jak nie wiem co , zrobilam kumpeli nozki i raczki i se pizze zamowilysmy taka wieeeeelką .... az sie wyprostowac nie moge
    Iz

Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie

Domyślnie

maly spi awkoncu ja odpoczywam

Domyślnie

no odpoczynek się należy
    Iz

Weteran Avatar madzialena

Domyślnie

a ja właśnie wróciłam do domku byłam na dniach Jastrzębia a potem jeszcze troche ze znajomymi posiedziałam.. świetne fajerwerki były na imprezie.. jak dorwe filmik to Wam pokaże
    martwie sie o moją kicie.. ma rope w macicy ale nie można jej operować bo ma gorączke.. już było z nią lepiej i myślałam że w poniedziałek pojedziemy na zabieg ale znowu cała gorąca jest
    I forum
    miłośniczka akrylu

Domyślnie

Madziu mam nadzieje że Twoja kicia wyzdrowieje , moja jest w ciąży a miała zastrzyk robiony ...
    no a tak ogólnie to dopiero wstałam , idę się trochę ogarnac i zaraz tu wroce
    Iz

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Cytat Napisał Madzialena Zobacz post
    a ja właśnie wróciłam do domku byłam na dniach Jastrzębia a potem jeszcze troche ze znajomymi posiedziałam.. świetne fajerwerki były na imprezie.. jak dorwe filmik to Wam pokaże
    martwie sie o moją kicie.. ma rope w macicy ale nie można jej operować bo ma gorączke.. już było z nią lepiej i myślałam że w poniedziałek pojedziemy na zabieg ale znowu cała gorąca jest
    To smutne. Sama mam kotkę i domyślam się jak bardzo się martwisz. Ale trzeba być dobrej myśli
    A ja dogorywam po wczorajszej czterdziestce męża. Imprezka się udała, ale jedzenia zostało chyba na tydzień.

Domyślnie

Iwonko to proszę do mnie troszku żarełka bo ja głodna jestem hehe a mam okres to już sama nie wiem co bym zjadła
    no a ja skończyłam właśnie klientkę i przypełzłam do laptopa żeby sprawdzic co tu się dzieje
    Iz

Domyślnie

u nas dzis goraco wiec wzielam prysznic i siedze pzred kompem

SuperVIP Avatar ivonna70

Domyślnie

Cytat Napisał dzidzia19841210 Zobacz post
    Iwonko to proszę do mnie troszku żarełka bo ja głodna jestem hehe a mam okres to już sama nie wiem co bym zjadła
    no a ja skończyłam właśnie klientkę i przypełzłam do laptopa żeby sprawdzic co tu się dzieje
    Słońce, a co byś chciała Zostało mi tak: szynka z serkiem chrzanowym w galarecie, ozorki w galarecie, sałatka warstwowa z tuńczyka, sałatka z kurczaka wędzonego z ananasem, sałatka z wędliny drobiowej z serem i kukurydzą i sałatka grecka, sernik wiedeński (sama też robiłam) i kawałek tortu.

Domyślnie

o Ty Iwonka chyba chcesz żebym tu na łeb dostała Wszystkiego po troszku poproszę hehe
    Iz

Molestantka klawiatury

Domyślnie

moja ulubiona salatka z wedzonym kurczakiem i ananasem,mniam.A ja bylam jjuz w pracy i musze usiasc do pazurkow swoich wkoncu bo jutro klientke mam

Nie spamuj bo strzelam :) Avatar aga

Domyślnie

wreszcie mogłam wejść na forum...po dwóch okropnych dniach... na szczęście już po wszystkim

Domyślnie

Miminko a co robiłaś że takie okropne te dni :>
    Iwonko ja poprosze sernik wiedeński w wersji light hehe
    z moją kicią już lepiej ale dalej słabiutka.. to chyba przez ten antybiotyk, organizm walczy itp.. mam nadzieje że będzie dobrze bo w tamtym roku zmarł mi kotek na białaczke
    I forum
    miłośniczka akrylu

Domyślnie

pojechałam pracować kilkaset km od domu z 4 obcymi chłopakami...ale oczywiście zaufanymi(nic nie jadłam cały dzień, bo nie było kiedy raz tylko poszłam do ubikacji) i padła mi bateria po południu i wróciłam o 2 w nocy...a oczywiście mój chłopak już sobie ubzdurał, że pewnie mi sie coś stało no i dzisiaj taki ochrzan zebrałam od niego, że szkoda gadać..i oczywiście cała moją rodzinkę też przestraszył, bo do nich wydzwaniał..a uprzedzałam go, że mi padnie bateria... szkoda gadac

Domyślnie

oj współczuje powinnaś sie cieszyć ze się tak o Ciebie troszczy
    I forum
    miłośniczka akrylu

Domyślnie

ciesze sie, że sie troszczy ale normalnie z tego wszystkiego sie dzisiaj poryczałam...
    i nie wiem czy mi nie zabroni więcej jechać...

Domyślnie

kupi Ci zapasowa baterie do telefonu i puści pewnie mu przejdzie złość
    mój chłopak w poprzedniej pracy też często wyjeżdżał.. bardzo sie o niego martwiłam bo nie było go nawet przez 4 dni a prace miał wyczerpującą i troche niebezpieczną.. wymyśliliśmy ze kupi drugą baterie do telefonu która bedzie miał w portfelu ja byłam spokojna i on też
    I forum
    miłośniczka akrylu

Totalna maniaczka Avatar moniczka690

Domyślnie

druga bateria dziewczyny to dobre rozwiązanie. Ja dziś mam zamiar zabrać się za porządki bo za dwa tygodnie teściowa przylatuje w odwiedziny na 2 tygodnie więc muszę posprzątać chatę na błysk żeby później gadania nie było oj czeka mnie mycie okien itd..

Domyślnie

oj to Ci wspolczuje , jak ja bym miala dwa tygodnie ze swoja tesciowa siedziec to bym chyba sie powiesila predzej ...
    a tak ogolnie to zrobilam jedna klientke i teraz druga na nyzki przyjdzie , mam jeszcze jakies 10 minut zeby tu posiedziec...
    Ostatnio edytowane przez dzidzia ; 22-06-2009 o 14:56
    Iz

No to..wpadłam Avatar Ewelinaaa

Domyślnie

a ja wróciłam z pracy, po drodze jeszcze były zakupy i prawie godzina w korkach. Zrobiłam dziś tes niestety negatywny, nie będzie dzidziusia, pewnie znów mi sie tarczyca odezwała i zaczyna szaleć.. albo stres w czwartek obrona ..

Domyślnie

jak mialas kiedys problemy z tarczyca to porob badabia , tak jak ja sie staralam o dziecko i nie moglam zajsc a okazalo sie ze tarczyce mam ... nawet lekarka mi mowila ze jesli mam nadzcynnosc to lepiej podleczyc i dopiero , bo tak to mozesz zajsc i niedonosic ciazy albo bedziesz miala problem z zajsciem ... Trzymam kciuki
    no a ja szukam weny na necie na jakies nowe pazurki
    Iz

No to..wpadłam Avatar Ewelinaaa

Domyślnie

Ja mam niedoczynność co jakiś czas mi powraca jak tylko skończę leczenie, a mam juz dość i moja wątroba zażywania tych tabletek. niestety jestem dzieckiem Czarnobyla taki urok :/

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)