Roksanko jestem pełna podziwu z dwóch powodów..
po pierwsze jak wytrzymałaś 6 tyg z tym samym wzorkiem?! ja ledwo tydzień wytrzymujeale super Ci sie trzymały pazurki
widać że dobrze zrobione!
a po drugie to nowe pazurki śliczne.. jak zawsze delikatne![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
co do tamponow to mialam jakis czas temu klientke ktora do mnie z chlopcem przyjechala i zaganiala go do aplikowania tamponowa feeee
moj kamil by mnie chyba wysmial
!
---------- Dodano o godzinie 00:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 00:16 ----------
hm jesli chodzi o mnie ... napewno musisz popracowac nad ksztaltem... robisz lopatki ... poza tym krzywa C , linia wlosa ... z tym masz problem .... nad frenchem tez popracuj....aby lozysko ( plytka) bylo dluzsze ...i aby french mial usmiech![]()
baba zaganiała chłopca żeby jej tampon wkładałBoże, to dziecko chyba jakiś uraz do końca życia będzie miało
Ohyda!
heherutowicz nigdy niemyśli bo i tak nie ma czym
![]()
moje![]()
Dziękuję![]()
![]()
z kwiatuszkamina małym paluszku brakuje cyrkonii, nie zauważyłam przed robieniem zdjęcia
![]()
Słodziutkie sąNawet nie przeszkadza ten brak cyrkonii.
margaretko piękne prace robisz![]()
jeszcze dużo mi brakuje do perfekcji, ale baaaardzo dziękuję![]()
sliczne
wszystkie marzenia sie spelniaja
Maragerat piekne pazurki i kwiatuszkiia ta jedna cyrkonia nie ma co sie przejmowac
a z reszta zawsze mozna ja dorobić jeszcze
![]()
świeżo zrobionena formie
jedna ręka na akrylowej, druga na żelowej.. wg mnie lepsza akrylowa
![]()
jak Wam sie podobają?
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
mi się podobająładne kolorki
![]()
juz to gdzies pisałamśliczneeeeeeeeeee są
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Pazurki bardzo krótkie, bo klientka przyzwyczaja się do tipsiaków, a twierdzi., że w długich nie umie nic robić...
Shot with FE170,X760 at 2009-06-21
moje brokacikiprzyznam sie ze pierwszy raz nakładałam brokat zmieszany z żelem pędzelkiem. proszę o szczere opinie
wiem ze krzywa c jest walnięta:/
Ostatnio edytowane przez kasiadal2 ; 21-06-2009 o 13:14
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)