Ja tez robie w domu pazurki,w lecie jest prawie codziennie ktoś a teraz.... lepiej nie mowić ale wykorzystuję ten czas na naukę i czas dla rodzinyMoje ceny chyba są dość wysokie: żel przedłuzenie od podstaw 70-90 w zależności od długości, odnowa 70, uzupełnienie 50,60 zależy jaki stan . Nie maluję lakierami ,przeważnie zatapiam ,uzywam farbek ew. top coat na wierzch. french żelowy zawsze no chyba że robie zwykły manicure i ktoś zyczy sobie lakier tylko to 35 zł. Pedicure z lakierem 40 z żelem 60 ,jesli ktos umawia się na manicure z zelem ,stopki i np parafinę zawsze daję jakiś upust
![]()
Jedna znajoma zaczęła do mnie przychodzić i zaczęla opowiadać które i gdzie dziewczyny robią w domu i za ile i żebym brała mniej to bedzie wiecej osób ze niedaleko mnie dziewczyna w domu bierze za uzupelnienie 40.Po rozmowie wyszło że ona uzupełnia tylko przy skórkach bezbarwnym żelem i maluje lakierami co do zelu to nie wiem jakiej jakości. Więc powiedziałam ,że ja mam dobre żele,nie sa najtańsze i dodając do tego moją pracę ,zaangazowanie mam taką a nie inną cenę i jeśli chce ktoś to może iśc za 40 zrobic ,ja nikomu nie bronię przecież. Ona nadal jednak do mnie przychodziTwierdzi że dobrze sie trzymają i zawsze coś innego wymyślę , nie jest na jedno kopyto
![]()

Moje ceny chyba są dość wysokie: żel przedłuzenie od podstaw 70-90 w zależności od długości, odnowa 70, uzupełnienie 50,60 zależy jaki stan . Nie maluję lakierami ,przeważnie zatapiam ,uzywam farbek ew. top coat na wierzch. french żelowy zawsze no chyba że robie zwykły manicure i ktoś zyczy sobie lakier tylko to 35 zł. Pedicure z lakierem 40 z żelem 60 ,jesli ktos umawia się na manicure z zelem ,stopki i np parafinę zawsze daję jakiś upust
Odpowiedź z Cytatem