nie wiem..moim zdaniem powinnas jeszcze troche pocwiczyc i mimo ze bedzie doszkolenie..bo powiem ci kasia ze niektorzy wola zaplacic wiecej i isc jechac troche dalej ale miec zrobione idealnie..poprostu chodzimi o to zebys nie zrazila swoich klientek,,tylko zebyus je przycianela...ja ci npprponuje zebys zostala przy tej cenie a np proponowala zdobnictwo akrylowe do paznokci i np zajakies kwiatuszki juz brac dodatkowa oplate..po 2 zl np i zrobisz ich kilka i juz masz wiecejpieniedzy..np za zdobnictwo farbami tez mozesz brac dodatkowe oplaty i znowu wiecej zarobisz..nie masz co brac wiecej na wsi i w dodatku jak robisz to w domu bo niezyskasz tak klientow..to moja taka rada..

Odpowiedź z Cytatem

to tak ode mnie.

I Love This Forum 

dziękuję za odp i poradę. Dużo tu można się dowiedzieć ciekawych rzeczy 
Ale tam życie jest adekwatne do zarobków, nie tak jak u nas. Chodzi o to, że np. w Szwecji chleb kosztuje na polskie pieniądze ok 18 zł
mój szwagier wozi tam Polakom chleb, jak jeździ po towar. Ale zarobki też Szwedzi mają inne.Jednak pazurki robi tam prawie każda kobitka , bo lubią być zadbane i je na to stać.
jak moj maz chce tam zarabiac zalozyc firme to ja nie chce tu z dzieckiem siedziec... ja tylko czekam az szkole skoncze i bym chciala tam wyjechac do niego co to za zycie na odleglosc. ale chce robic to co kocham...