dziękija też
ale jak wroce w dobrym stanie to sie pokaze tylko to tak kolo 24 dopiero , w kazdym razie w niedziele bede na pewno hihi
![]()
dziękija też
ale jak wroce w dobrym stanie to sie pokaze tylko to tak kolo 24 dopiero , w kazdym razie w niedziele bede na pewno hihi
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
czekamy,ja juz zmykam spac,![]()
wszystkie marzenia sie spelniaja
a ja dopiero co wróciłam z imprezy..kręciłam wate i popcorn sprzedawałami jutro i w niedziele to samo...
A mnie tez wzielo na nowe pazurki,ale jutro juz skoncze bo zaczelam pozno a tu u mnie juz 2:00Wszyscy juz sie pospali a ja jeszcze tu klikam.Dobrej nocy wszystkim
widze ze nikt jeszcze nie wstal,dzien dobry
ja wstałam
i przed chwilą oglądałam jole rutowicz jak pokazywała swoje paznokcie oraz jedynego meżczyznę w Polsce chyba który zajmuje się stylizacją paznokci... i mowił ze załozenie paznokci plus zdobienia itd. zajmuje mu półtorej godz. tylko... a ceny od 200 w zwyż![]()
No to nieźle sobie liczy. Może jeszcze do tego przystojny jest i w cenę wliczono patrzenie na niego
Ja już dawno wstałam, bo o 7:00. Miałam klientkę, zrobiłam zakupy, a teraz się będę szykowała na imieniny do teścia.
ja wrocilam z miasta z zakupow,wydalam troche no i od razu lepszy humor![]()
a ja właśnie wróciłam z imprezy w plenerze.. zmęczona strasznie i w głowce szumi ale musialam wejsc na forumjutro sie poudzielam bo dzisiaj już nie mam siły.. dobranoc
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
malo nas wszyscy baluja
ja byłam na działce.. jutro tez chyba pojade.. o ile nie lunie.. ale chyba zapowiada sie ładnie..
hej ja już wstałam czas do pracy się zbierać![]()
hej Kochane,ja to ostatnio na nic nie mam czasu..dzisiaj male co nie co pobuszuje po forum bo tak w tygodniu nie wiem za co tak na prawde mam sie zabrac...tyle zajec i pracy..
ja pozniej robie pazurki a teraz moge tu posiedziec, milego dzionka wam zycze
wstałamna szczęście głowa nie boli ale katar mam
![]()
Annamon a co tam u Ciebie? czym taka zajęta jesteś kochana ;>
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
moje malenstwo tez ma katar, ale zmiana klimatu
ja właśnie skończyłąm jeść obiadek z rodzinką izrbiłam pyszne ciasto biszkoptowo-poziomkowo-jagodowe z bitą śmietanką... tylko czekam aż sie galaretką zetnie to wleje na owocki![]()
a ja wrocilam z urodzin i sobie siedze z dzieciakam
ja juz po kapieli odpoczywam w necie![]()
no a ja skonczylam robic swoje pazurki , po wczoajszym pikniku mega kac, normalnie wiecej nie pijehmmmm w sumie zawsze tak mowie hehe ;*
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
to pij sok pomidorowy i pospij
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)