Cytat Napisał vica Zobacz post
No to ja mam Esperto. Bezbarwny w słoiczku. Tylko, że do tej pory, znaczy od lipca czy sierpnia, dobrze mi się nim pracowało. Wtedy było cieplej. Teraz bardziej może niż poziomowanie, dokuczają mi bąbelki. Bo wyciągać bąbelki z żelu przy klientce to jest masakra, a zostawić źle. Choć te całkiem malusieńkie zostawiam i tak.

Mówisz, ze Standard jest galaretkowaty...a czy sie go uklepuję, czy jednak nakłada, bo rozumiem, że jest gęściejszy niż Esperto.

Żeli sie po pierwsze nie klepie tylko akryl, a konsystencja galaretki ulatwia aplikację poniewaz wystarczy nabrac porcję jak groszek na pędzelek i rozprowadzic po pazurku - świetnie się wyrównuje a co w nim jest najlepszego to to ze nie zalejesz nim skórek ( chyba ze bardzo sie postarasz)) Jest rzadszy od esperto ale nawet w gorące dni nie splywa.

"Szatynka, w ofercie Mistero również dostępny jest żel nawierzchniowy - Żel Nawierzchniowy TOP GLOSSA ULTRA LED (9260) i utwardza się go w lampie LED już w 30 sek Także Chocolata, prócz żeli LEDowych, które do tej pory wypróbowałaś, musisz sprawdzić jeszcze ten nawierzchniowy i podzielić się z nami swoją opinią.
Z już wystawionej opinii bardzo się cieszę i w imieniu produktów LEDowych dziękuję za wysokie oceny "

Wiem wiem Alicjo, niestety nie dostałam go w zestawie i nie mialam jak wyprobowac a jutro juz niestety musze go oddać
Dziś robiłam w lampie hybrydki i w sumie robilam je ok 40 minut. (french) Super sprawa!

---------- Dodano o godzinie 17:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:09 ----------

Sztynka co do próbek to pisz jakie by Cie interesowały, postaram się pomóc.