Żeli sie po pierwsze nie klepietylko akryl, a konsystencja galaretki ulatwia aplikację poniewaz wystarczy nabrac porcję jak groszek na pędzelek i rozprowadzic po pazurku - świetnie się wyrównuje a co w nim jest najlepszego to to ze nie zalejesz nim skórek ( chyba ze bardzo sie postarasz
)) Jest rzadszy od esperto ale nawet w gorące dni nie splywa.
"Szatynka, w ofercie Mistero również dostępny jest żel nawierzchniowy - Żel Nawierzchniowy TOP GLOSSA ULTRA LED (9260) i utwardza się go w lampie LED już w 30 sekTakże Chocolata, prócz żeli LEDowych, które do tej pory wypróbowałaś, musisz sprawdzić jeszcze ten nawierzchniowy i podzielić się z nami swoją opinią.
Z już wystawionej opinii bardzo się cieszęi w imieniu produktów LEDowych dziękuję za wysokie oceny "
Wiem wiem Alicjo, niestety nie dostałam go w zestawie i nie mialam jak wyprobowac a jutro juz niestety musze go oddać
Dziś robiłam w lampie hybrydki i w sumie robilam je ok 40 minut. (french) Super sprawa!
---------- Dodano o godzinie 17:16 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 17:09 ----------
Sztynka co do próbek to pisz jakie by Cie interesowały, postaram się pomóc.

tylko akryl, a konsystencja galaretki ulatwia aplikację poniewaz wystarczy nabrac porcję jak groszek na pędzelek i rozprowadzic po pazurku - świetnie się wyrównuje a co w nim jest najlepszego to to ze nie zalejesz nim skórek ( chyba ze bardzo sie postarasz
Także Chocolata, prócz żeli LEDowych, które do tej pory wypróbowałaś, musisz sprawdzić jeszcze ten nawierzchniowy i podzielić się z nami swoją opinią.
i w imieniu produktów LEDowych dziękuję za wysokie oceny "

Odpowiedź z Cytatem