Ceris oczywiście, że można odnieść takie wrażenie i wcale nie będzie one mylne.
Ja uważam, że to wynika z tego, że dziewczyny nie czują się na siłach by "krytykować" innych, wiesz, nie każdy robi ideały, więc trudno zdobyć się na "przytyk" jeśli samemu ma się co nieco za uszami![]()
Dlatego dziewczyny komentują pozytywnie, bo dla nich jest to jakiś poziom do którego dążą.
Przejadły się zwroty znane z innych stron typu: "jakie kulfony, spadaj na kurs"
Pojawiają się posty zwracające uwagę na coś tam, ale ile ich może być?, jeśli jedna napisała "podpiłować boczki", to nie każdy musi pisać to samo.
Oraz staramy się ograniczać posty typu "śliczne","piękne", jeśli już kogoś faktycznie coś urzekło w danej stylizacji, to niech wysili się na jakąś "rozbudowaną" wypowiedź.
I potwierdzę to co dziewczyny napisały wyżej, sporo osób zna się osobiście, w realu, utrzymuje kontakt również poza forum, wobec tego i relacje tychże osób są inne, ale to nie znaczy, że dyskryminujemy nowych, chociaż ja uważam, że pokora nikomu jeszcze nie zaszkodziła, bo wchodząć w nowe środowisko w dobrym guście jest najpierw rozejrzeć się w sytuacji, tak? pobyć, przekonać się jak jest, a nie tak od razu z butami
Dla mnie osobiście świeżynka powinna się czymś wykazać, chociażby stosowaniem się do regulaminu, w końcu jest świeżo po lekturze![]()