Strona 23 z 26 PierwszyPierwszy ... 131920212223242526 OstatniOstatni
Pokaż wyniki 551 do 575 z 649

Temat: Piercing

No to..wpadłam Avatar andźka

Domyślnie Odp: Piercing

Wena sorki ale masz straszliwego pecha w kłuciu, wiem co mowie, mialam pare miejsc klutych i do tej pory jest gicio, jedynie moja brewka nie dala rady po inwencji tworczej fryzjerki, zaryła ze az ****la, ale ok, aktualnie sama kluje i nie mam z tym problemu , moja rada troszke anatomii z budowy ludzika i brak ograniczeń, POWODZENIA !
    "Niezadowolenie z siebie to podstawa każdego wielkiego talentu" - Anton Czechow

No to..wpadłam Avatar Wena

Anatomie znam dobrze, bo ja studiuję babrała mi się tylko małżowina, z jęzkiem to był wypadek nie zależny od kłucia, a z pępkiem to tak jest na starość ;p poza tym jest w tym trochę mojej winy, za szybko zaczęłam nosic długie i ciężkie kolczyki i po latach tak to wygląda, ale tragedii nie ma.

VIP Avatar nanami7

Wena, no tak bo Ty już taka stara jesteś ja mam przy pępku bardzo dużo skóry wzięte i na prawdę profesjonalnie zrobione, więc problemów nie miałam. Nosiłam zaklejone przez jakiś czas i smarowałam dużo zależy od ludzia
    Jest między nami gra,
    którą gra się w parach...

www.paznokcie-poznan.blogspot.com

Hehe no żarcik taki Ale 7 lat już mam i raz wypadek miałam;/ dziecko mi się wczepiło rajstopkami i pociągnęło;/ U mnie widać ślad, że mialam kiedyś dalej, ale jakoś się obniżył, ale może jak zmienię kolczyka to się za jakiś czas przesunie. Ja mam w ogóle dziwny pępek ale dobrze był zrobiony i tak jakiś czas temu założyłam starszy kolczyk i mi banan wystawał od dołu, a wcześniej tak nie było.

VIP Avatar Emilia B.

Wena ty to masz przygody z tymi kolczykami uuu

A no mam, nudno nie jest

Dziewczyny już wiem co jest z moim kolczykiem... dlaczego się przesunął... Nie wiem dlaczego wcześniej się z tym nie spotkałam i przyznam, że jestem nieco przestraszona. Migracja kolczyk... Mam zdjęcia, później wstawie jak to wygląda. Kolczyk żeby nie wystawał musialby mieć chyba 5mm. A miałam normalnie 10mm, tak się przesunął. Teraz nosze 8mm, ale to takie kółeczko, więc ma wystawać. Boję się, że on dalej będzie migrował, juz mam blizne, widac gdzie był poczatkowo, nie chce pewnego dnia zobaczyć, że mam rozerwany pępek Podobno mozna to zahamowaćć wyciagając kolczyka by zarósł i przebić na nowo nad zrostem, który zatrzyma migracje. Nikt nie zna innej metody? Nie może jakoś migrować wstecz? Jak wyciągnę to będzie wieksza blizna, więc kolczyk bedzie wyglądal beznadziejnie, a i nowego nie chcę przebijac, bo nie chce tego przezywac na nowo, bo po co, "niedługo" zaciążę i już nie będę wkładać zapewne zarośnie... 7 lat i tak mi bez niego łyso, ale jestem zła!

Wzorki Club Avatar kobietazpazurem

no to jedynie wyjąć i dać sobie spokój

Jak będzie znów migrował to wyjmę Po prostu zauważyłam to jakieś 4 lata temu, później widząc go nie widziałam, ale teraz razi mnie lekkie wgłebienie gdzie był na poczatku i że sztanga wisi. Zmieniłam na małego lekkiego kolczyka i się zobaczy.

No to..wpadłam Avatar monibeni

A piercing to ja kocham wrecz

Najpierw zaczelo sie niewinnie, kolczyki w uszach po 2 z kazdej strony potem przyjaciolki zrobily sobie w nosie w gimnazjum i niedlugo po tym w pepku ja cykor, rodzice zabronili i wrecz zakazali, wiec nie zrobilam sobie... ale z wiekiem zdalam sobie sprawe, ze mimo tych 3 lat nadal mam ochote na kolczyk w nosie i pepku, mimo, ze nie bylo juz szalu na to jak w gimnazjum utwierdzilo mnie to w tym, ze nie znudzilo mi sie przez pare lat, wiec zrobie teraz i zrobilam <!> rodzice kwakali, ale przeszlo im, tylko kazali na czole sobie zrobic hehe

a potem sie uzaleznilam aaaah jakie to mile uczucie

mam w jednym uchu 4, w drugim 2-ale spoko nadrobie to niedlugo napewno
    w nosku
    w pepku
    w jezyku
    i pod ustami z prawej strony

ile to razem? hmm 9, ale byloby 10, tylko ze kosmetyczka mi zrobila kiedys pistoletem na chrzastce w uchu na gorze i mi zaropialo, musialam miec zabieg... do dzis mam blizne tam, ale na szczescie z tylu ucha

takze przestrzegam, przed robieniem pistoletem jakichkolwiek kolczykow (mozna tylko w miekkich platkach uszu), bo o ile ja mialam problem, moja przyjaciolka do dzis ma ten kolczyk i jest ok, musiala mi kosmetyczka na nerw jakis trafic czy cos

ja u mojego piercing-mena, mam juz znizke dla stalych klientow i robie tylko igla, chociaz zawsze dretwieje ale czego sie nie robi dla nalogu

i jeszcze zaznacze, ze w jezyku mialam 2 razy przebijany kolczyk, bo polknelam kiedys w nocy jak zarlam ciastko <żarłok> i mi zarosla dziurka przez noc... masakra :/ a drugi raz tez przebijalam pod ustami, bo sciagnelam go na pare h, bo musialam w pracy no i wyobrazcie sobie, ze zarosla dziurka po tych paru h... podobno to wina tego, ze mam dobra przemiane... ale nie poddalam sie i mam spowrotem te kolczyki cholerne heheh nie wyobrazam sobie je wszystkie zdjac i tak zyc

a to moj najnowszy nabytek, ten w chrzatce malutkiej
    Załącznik 45591

No to..wpadłam Avatar Alexandraa

Monibeni, o nie, w tej chrząstce bym sobie nie przebiła. W języku mam ale chrząstka to dla mnie jakaś masakra.

Królowa Aleksandra

Molestantka klawiatury Avatar DiamondShine

ja mialam w pępku ale wyjęłam przez ciaze i teraz juz mi sie nie chce wkładać... miałam w nosie ale wyjęłam bo mi sie goić nie chciał;/;/ a pozatym nigdzie nie moglam znalezc takiego malutkiego kolczyka i tego co mialam to brzydki byl. aaktualnie mam w jezyku i w uszach po 3 na jednym i dwa na drugim noi w chrzasce tak jak monibeni ale zastanawiam sie nad wyjęciem bo mnie strasznie boli a mam juz 2 miesiace;/

No to..wpadłam Avatar madzivlek

hej ja zrobilam sobie w pepku kolczyk .. i jak dlugo Wam sie goil? to normalne ze jak np smieje sie czy kicham to boli? dodam ze 2 dni temu go zrobilam u kosmetyczki.. w salonie urody.. bez znieczulenia .. i czujecie miedzy kuleczkami ten precik?

VIP Avatar nanami7

Madziulek ja tam nic nie czułam... bo mam głęboko zrobiony tzn dużo skóry wzięte, a nie że mi wiszą te kulki...

Ja nie pamiętam ile mi się goiło.
    Jest między nami gra,
    którą gra się w parach...

www.paznokcie-poznan.blogspot.com

mi sie zagoilo w ok 2 tyg i tez mialam problem bo czuam ten precik ale bylo wszystko ok trzeba dbac moja kolezanka nie dbala i ma juz rok i caly czas jej ropieje i glupia nie wyjmie ... kosmetyczka mi powiedziala zebym sie nie schulała jak swiezy byl bo mnie bolec moze. ale kompletnie nic mnie nie bolalo

No to..wpadłam Avatar madzivlek

kupilam mas tribiotic i bede pare dni smarrowac i woda utleniona obmywac.. a tez tak mialas DiamondShine ze jak sie smialas to bolal ? lub kichalas? przemywalas woda utleniona..?

nie nie bolalo mnie jak sie smialam albo kichalam ale to zalezy od czlowieka osobno tak przemywałam wodą utlenioną i smarowałam maścią ale nie pamietam jak sie nazywała ale ta masc co Ty masz to ona dobra jest. mialam ja na tatuaz

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Evelyn.

madeziulek spróbuj zamiast wody utlenionej riwanolu i pamiętaj, że tribiotyk tylko 7 dni działa...
    proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
    kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
    http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
    kocham tą babkę
    http://stylowe-pazurki.blogspot.com/

Szkoleniowiec Avatar Agnieszka Praska

tribiotyku nie polecam, jest tlusty i zapycha przez to rana nie oddycha i wogole sie dziwie ze przeskolona pierserka ci ja polecila
    zamiast tego i wody utlenionej zaopatrz sie w octenisept
    obserwuj czy ranka goi sie prawidlowo i czy tam gdzie przebiega przeklucie skora nie czerwienieje bo to moga byc pierwsze objawy migracji kolczyka
    a wogole to podziwiam ze dalas sobie dziurkowac brzuszek kosmetyczce
    Ostatnio edytowane przez Agnieszka Praska ; 07-12-2011 o 20:47

Lash&Brow Instructor Agnieszka Praska
    Akademia Stylizacji Obsesja

Centrum Szkoleniowe

Totalna maniaczka Avatar germana

ja tez nei polecam tribioticu już pomijam to co zauważyła agulusia ale dodam że stosowanie maści jakby nie patrzeć z antybiotykiem jest nie wskazane do tego typu spraw jak kolczyki/tatuaż ( co prawda ma swoich zwolenników).

Ja przemywam osobiście solą fizjologiczną... i wszystko pięknie się goiło... najważniejsze żeby nie dopuścić do zabrudzenia i nie dotykać kręcić brudnymi palcami co chyba najczęściej się zdarza.
    a miałam 14 kolczyków w uszach... w języku kiedyś i w sutku
    Na sutku sól fizjologiczna sprawdziła się rewelacyjnie
    Po zagojeniu raz na jakis czas gotuje kolczyk i przemywam spirytusem rozcienczonym z sola fizjologiczną lub skinseptem ;p

Zabierzcie jej klawiaturę ;-) Avatar Evelyn.

Cytat Napisał agulusia Zobacz post
    tribiotyku nie polecam, jest tlusty i zapycha przez to rana nie oddycha i wogole sie dziwie ze przeskolona pierserka ci ja polecila
    zamiast tego i wody utlenionej zaopatrz sie w octenisept
    obserwuj czy ranka goi sie prawidlowo i czy tam gdzie przebiega przeklucie skora nie czerwienieje bo to moga byc pierwsze objawy migracji kolczyka
    a wogole to podziwiam ze dalas sobie dziurkowac brzuszek kosmetyczce
    ja się uczyłam na kursie,że tribiotyk...myślę, że to zależy od szkoleniowca, ale sprawdzę też ten octenisept...wiesz agulusia ja jestem kosmetyczką, a też mam szkolenie z bodypircingu swoim klientkom polecam też sól fizjologiczną i riwanol...przekłuwam od wielu lat i nigdy nie miałam skarg... łącznie przekłułam około 900 razy łącznie pępki języki wargi brwi chrzęści(nosów igłą i uszu pistoletem nie licząc)

a już wiem skąd znam nazwę...mam ten środekale przemywam nim przed... uszy i czekam minutkę..
    proszę mi mówić Evelyn... lub Ewelina jak komu wygodnie
    kiedyś królowa... ale postanowiłam abdykować
    http://www.youtube.com/watch?v=wPzsN0NQSAw
    kocham tą babkę
    http://stylowe-pazurki.blogspot.com/

Szkoleniowiec Avatar Agnieszka Praska

Evelyn ty masz szkolenie a 90% kosmetyczek nie
    i powaznie octenisept lepszy jest, nie dosc ze nie szczypie to swietnie zdezynfekuje rane, i przyspieszy gojenie

Lash&Brow Instructor Agnieszka Praska
    Akademia Stylizacji Obsesja

Centrum Szkoleniowe

Totalna maniaczka Avatar kochanaa

Ja choruje od zawsze na kolczyka w języku Po prostu uwielbiam takie !
    Ale problem w tym, że mama mi nie pozwala Ale obiecuje sobie, że jak już będę dorosła to sobie palne ! A co !

Wzorki Club Avatar kobietazpazurem

kochana ja tez chce w jezyku tylko mi juz mama nie zabrania lecz sama sie boje kurcze...

nie ma sie co bać w jezyku chociaz tez sie balam. ale w jezyku najmniej boli niz w pepku czy w nosie

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania