Pyziaa ,jak się nie mylę to ja chyba zamawiałam ,,4,, z sobola,ale mam go do dnia dzisiejszego i nic się nie dzieje![]()
Pyziaa ,jak się nie mylę to ja chyba zamawiałam ,,4,, z sobola,ale mam go do dnia dzisiejszego i nic się nie dzieje![]()
Mam pędzelek koci język 4 z drewniana rączką, nie jest zły, na początek ok.
Jestem SZTYNKA (zdrobnienie od imienia Justynka)
nie SZATYNKA bo ja jestem blondynka
Moje hobby i pasjahttp://stylizacjaiwizaz.blogspot.com/
Sylwie 36 czy możesz polecić jakiś biały żel" bijący po oczach", bo ten z modeny mam wrażenie jakby był "troszkę przybrudzony". niby ok ale jednak czegoś brak![]()
dziewczyny, naczytałam się na forum, że pod żel tez trzeba nakładać primer, dostałam zestaw z modeny wraz z instrukcja krok po kroku ale nie ma tam nic o primerze. Czy wy do zeli z modeny używacie primer czy nie jest to konieczne i sam bonder wystarcza żeby się trzymało?![]()
ja primera nie uzywam daje sam bonder i trzyma sie dobrze![]()
SKORO JESTEŚMY TYM, CO JEMY
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Ja używam w zależności od paznokci albo bondera albo primera nigdy obu na raz, ale najczęściej daje primer z modeny i super się trzyma![]()
Zamówiłam u nich żel clear pink 30g gesty, Pedzelek do akrylu nr4 koci język, do żelu skośny i żel do usuwania skórek z pędzelkiem. I nie mam żadnych zastrzeżeń co do tych produktów.Na żelu bardzo dobrze mi się pracuje jest super gęsty i nie rozlewa się
Do mojej paczki oczywiście dostałam gratisy
![]()
Mamy oddzielny temat :
http://forum.wzorki.info/metoda-zelo...o-frencha.html
hej dziewczyny mam szybkie pytanie bo wlasnie dostałam paczuszke i zamierzam jescze dzis zrobic sobie tipsy, mam mgiełkę z modeny srebrną i tak zabardzo nie wiem czy ona działa jako nabłyszczasz czy na tą mgiełkę jeszcze nałozyc nabłyszczasz? a moze najpierw nabłyszczasz a na to tą mgiełkę?
ogolnie jestem bardzo zadowolona z tej firmy mam prawie wszystko i teraz dokupywałam zele i przy okzaji dokupiłam mgiełkę ale nic nie jest napisane kiedy ją stosowac![]()
Możesz i tak i tak to zależy czy chcesz ją zmyć za kilka dni ,czy chcesz do odrostu nosić,ja ją też pod żel czasami kładę![]()
położyłam mgielke a na to quick finish![]()
Modena Nails - Hurtownia Produktw do Paznokci - NAIL MIST - Mgiełka do Paznokci 15ml - Złota to lakier do paznokci, nie polecam na to kłaść żel finish tak jak dziewczyny powyżej pisały
Dziewczyny wypowiedzcie sie o tym Liquidzie Modena.
Jestem żelowa a akrylem tylko zdobie a wlasnie skonczyl mi sie liquid
Modena Nails - Hurtownia Produktw do Paznokci - LIQUID SLOW 50ml - Płyn Do Łączenia z akrylami
Czy moze lepiej ten od dobrej rady. Czymoze jeszcze inny? Poleccie cos.
Evelina.J z tego co wiem to od DR dziewczyny chwalą liquid , albo z allepaznokcie też podobno dobry jest, ale ja osobiście nie miałam z nich żadnego, ja mam z sun flower, ale tylko dlatego że był w promocyjnym zestawie ale jest ok, też mam zamiar kupić nowy jak ten co mam mi się skończy, może tego z modeny ktoś zaopiniuje
Ja tez mialam zestawik z SunFlwerI skonzcyl sie liquid i nie wiem jaki do kwiatkow bedzie dobry
ja na sam koniec matowie, daje mgielke i dopiero nablyszczam, wszystko dobrze trzyma.
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Dzieczyny jak radzicie sobie z tym klejem ktoory robia rzadszy od jakiegos czasu moj problem to slabo sie wiaze ?
Zapraszam na bloga www.ilonkja.pinger.pl i na facebook'a http://www.facebook.com/pages/Styliz...99129580160937
''Nie ważne co robisz, ważne jest to jak dobrze to robisz.''
------------------------------------------------------------------
Efekt po ciąży: 83 kg [01.04.2012]
81kg [04.04.12]
79kg [13.04.12]
77kg [11.05.12]
72,5kg [06.06.12]
68,9kg [13.07.12]
65kg [26.08.12] :szalona:
Cel: 60kg
Ten klej to koszmar, trzeba trzymać 2-3 minuty zanim chwyci, mam wrażenie, że słabo zasycha jest długo "mokry", tips się ślizga, i mam wrażenie że nawet jak przyklei to trzyma tipsa na słowo honoru.
NIe miałam wcześniej kleju od nich, więc nie mam porównania do poprzednich partii, ale kleje z sunny nails i LF to normalnie czuć moc jak chwytają
Ostatnio musiałam się z braku czasu na fochy kleju poratować kropelką, żeby szybko pazura złamanego dorobić![]()
Nooooo nooo :/ a z tunelami to juz w ogole jest koszmar chyba bede musiala poszukac watku z dobrymi klejami :/// ehh
Zapraszam na bloga www.ilonkja.pinger.pl i na facebook'a http://www.facebook.com/pages/Styliz...99129580160937
''Nie ważne co robisz, ważne jest to jak dobrze to robisz.''
------------------------------------------------------------------
Efekt po ciąży: 83 kg [01.04.2012]
81kg [04.04.12]
79kg [13.04.12]
77kg [11.05.12]
72,5kg [06.06.12]
68,9kg [13.07.12]
65kg [26.08.12] :szalona:
Cel: 60kg
tego nowego nie mialam jeszcze nadal mam ten stary i jest okej,jeny az sie boje zamawiac.
TO NIEZŁE ZE MNIE CIACHO
Dziewczyny a mi dwa ostatnie kleje "zakleiły "się na amen!
jedno użycie, ok a za drugim razem już nie mogę otworzyć buteleczki!
Zawsze sprawdzam czy nic mi nie wyciekło, i nie wiem co się stało![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)