nie martw sie nie jesteś sama, bo ja też wyglądam jak burakbędziemy trzymać kciuki za rozprawę
![]()
nie martw sie nie jesteś sama, bo ja też wyglądam jak burakbędziemy trzymać kciuki za rozprawę
![]()
ja właśnie skończyłam robić pazurki ojoj już na dziś dość
pracus z ciebie a ja ide spac bo padam
wszystkie marzenia sie spelniaja
strasznie się robi samemu
dobranoc
miłej nocki
tobie takze Monisiu,a to Ty sobie robilas,podziwiam
nie mam na kim ćwiczyć więc muszę na sobie lewa ręka jeszcze oki ale jak mam robić prawą to koszmar
A Ja dopiero spozywam kolacje...troche pozno ale dzisiaj ciezki dzien mialam..ale jutro do domku i jade do Elblaga,swojej przyjaciolki na weselisko,wiec bedzie imprezka...![]()
nio to się wybawisz![]()
Ale bym poszła sobie na jakies wesele...ahhh... a nie ma gdzie... nawet nie pamietam kiedy osttani raz byłam na jakims![]()
A teraz leze w łóżku i sie obijam i czytam co tu ciekawego słychac...a tyle sprzatania mnie czeka..hahahha moj pies lezy mi w nogach na plecach z łapami do góry... kochany
Tak mnie nogi bola po wczorajszym dniu, bo od rana na nogach i wróciłam po 22...ło...ale było super ... czułam sie jak na haju... tak dobrze bawiłam sie z kolezankami
wiecie co robiłam ? bawiłam sie w harrego potera hahhahahahahahahha xd
ojć jak juz późno, dopiero teraz zerknełam na zegarek... trzeba sie zaraz podniesc i zabrac za sprzatanie, potem obiad i gdzies wyjsc.. tylko oby nie padało
jeszcze teraz ogladam w tv jedyny film na którym Jackson M. się otworzył...
a do tej zabawy trzeba byc chorym na głowe..ja byłam hermiona, moja kolezanka miała narsowany nak na czole o okulary i była harrym i jeszcze jedna była ronem... no i biegałysmy z patykami jako różdzki itd.... xd chyba lepiej tego nie komentowac... a wszystko zaczeło się od tego filmiku...
nie wiem co nam napadło na taka zabawe.. ale fajnie było... zawsze sie ludzie patrza jak na debilaKod:Treść została ukryta, zaloguj się lub zarejestruj jeśli jeszcze nie masz konta aby zobaczyć treść![]()
a ja się spotkałam dzisiaj z ivonką70. pokazała mi co nieco i zrobiła jak zwykle piękne pazurki![]()
Właśnie wróciłam niedawno od Izy i zjadłam obiadek. Cieszę się, że troszkę pomogłam. Fotki wstawię jutro, bo trochę jestem zmęczona. Na nogach jestem od 2:30, a w drodze powrotnej straszne korki były.
ja tez bym chciala sie z Wami spotkac![]()
no ale moze kiedys cos wyjdzie
ja siedze i odpoczywam po tipsach ,nozkach i uzupelnieniu...
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
a Ja juz w domciu i wgrywam zdjecia...hihihi...a jutro pazurki slubne bede robic i swoje stopy....![]()
hehe jak bym miala wiecej wolnego czssu to bym sie tam u Ciebie zjawila
no forum jest najlepsze na odpoczynek![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
ja mialam dzis zabiegany dzien,coruni nastepnej zrobilam pazurki,polatalam po miescie,od czwartku czeka mnie wiecej pracy bo zaczynaja sie zapisywac klientki,kupilam nowe plytki z konada,ladne duzo koronek,ja je uwielbiam
ja sie szykuje na jutrzejsza rozmowe o prace polaczana z probnymi pazurkami dla szefowej studia. dzis wracalam do domu inna droga niz zawsze i zobaczylam wywieszke w studiu kosmet ze szukaja kogos do paznokci wiec tam weszlam.
troche babce nie pasowalo ze dopiero rok robie i to tylko tak w domu ale mialam tez przez przypadek 4 fotki ze soba (bylam wywolac do albumu) i sie jej spodobaly wiec mam zaszczyt jej zrobic jutro pazury-ale sie boje
ja własnie się odrobiłam rano zakupy,obiad później robiłam stópki kumpeli nio i gotowanie i pieczenie sprzatanie bo jutro goście się zjeżdżają ale jestem już padnięta nadrabiam zaległości na forum i oglądam pogrzeb Michaela
---------- Dodano o godzinie 20:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 20:01 ----------
rudi to będę jutro trzymać kciuki za ciebie dasz rade nic sie nie martw
rodzinka przyejzdza tak?ja z moimi lece po 20stym,musze tu troche popracowac
Rudi ja też trzymam kciukiwygląda na to że trafiłaś na dobry salon
![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)