Witam nowe dziewczyny![]()
Hejka jestem tu nowa na forum trafiłam przypadkiem jak szukałam informacji o farbkach akrylowychi postanowiłam się zarejestrować. Nazywam się Malwina mam 21lat od ok 2lat zajmuje się pazurkami od 9 miesięcy pracuje w salonie kosmetycznym robię pazurki i makijaże i to w sumie było by na tyle o mnie . Witam was wszystkich serdecznie i pozdrawiam
Witaj)
Witam!Nazywam się Renata i mam (praawie
) 16 lat.
Powiem tylko tyle, że znalazłam szybciutko to co chciałam, a nawet więcej niż się spodziewałam i w najbliższym czasie na pewno nie obejdzie się od odkrywania i pogłębiania wiedzy o pozostałych sekretach pielęgnacji oraz eksperymentowania na moich..po części "łopatkach" , a po części normalnych paznokciach.
Pozdrawiam i dziękuję za to forum!![]()
Hej !)
W Końcu ktoś młodszy ode mnie !![]()
I'm Sexy and I know It
Witam dziewczyny, dawno nie wchodzilam na forum by uczstniczyc czynnie w zyciu forum, czasem z tesknota za pieknymi pazurkami ogladalam wasze prace. Nie wiem w ktorym temacie napisac o co mi dokladnie chodzi wiec pisze tu , od dawna nie robilam pazurkow i teraz po czasie gdy sprobowalam nie jest dobrze ;-( ksztalt niebardzo ;-( pisze z zapytaniem czy jest jakas dobra duszyczka na tym forum z warszawy ktora przypomniala by mi w skrocie to czego uczylam sie na kursach . oczywiscie jesli trzeba zaplace , na moich produktach oczywiscie . pozdrawiam kasia ;-) dopisze tylko ze nie jestem z warszawy , jestem tutaj przyjezdna na jakis czas wiec konkurencji wam nie zrobie ;-)
Hej Malwina, Otulissa i witam nie tylko Was, ale tez wszystkie pozostale "świeżynki"![]()
Witam Witam!również jestem nowa na forum jak i w świecie pazurków. Pieniążki w trakcie gromadzenia na kursik a jak na razie, czytam Wasze porady
Może coś kiedyś z tego wyjdzie
![]()
Polecam wejść tutaj http://forum.wzorki.info/vbgooglemapme.php
i znależć kogoś z Wawy i zapytać na pw
ewentualnie zapytać tutajKursy i Szkolenia - Forum Paznokcie Wzorki.Info
dzięki , sprawdzę napewno![]()
hej witam dziewczynki jestem tu nowa i ni wiem szczerze jak się odnaleźćrobię pazurki ale sama się nauczyłam a do szkoły od września ruszam
opłaca sie ?/:>
Dodatkowa wiedza i doświadczenie zawsze się przydadzą
Zapraszam również
http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...iadczenia.html
http://forum.wzorki.info/kursy-szkol...-czy-kurs.html
pozdrawiam
Witam.
Znalazłam przypadkowo to forum kiedy przeglądałam wzorki pazurków.
Pazurki robi mi zawsze przyjaciółka. Nigdy nie próbowałam robić tego sama choć chciałabym się nauczyć.
Witamyna pewno znajdziecie tutaj wiele cennych rad, które się przydadzą
![]()
Witam wszystkie nowe osoby
miło że jesteście z nami
na pewno forum wciągnie Was na całego - uzależnia w błyskawicznym tempie![]()
Oj wciąga, same arcydzieła tu widzę, cudne po prostu
Pozdrawiam.
Witam wszystkich serdecznieA teraz lece zwiedzac
![]()
Witamy))
Hej mam na imię Paulina forum przeglądam od jakiegoś czasu, jednak ostatnio postanowiłam aktywnie się na nim udzielać![]()
Myślę, że będzie mi tu miło leciał czas
Pozdrawiam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)