Wszystko na temat sztuki zdobienia paznokci, galerie paznokci, porady, Video Tutoriale Zarejestruj się już dziś
Napisał violcias Dzięki dziewczynki za pomoc Będę zamawiać i kleić już się doczekać nie mogę a zamówienie jeszcze nie złożone A jeszcze mam pytanko : Kiedy można się spodziewać plakatów 1:1 Czytałam że planujecie takie I czy myślicie o karnetach i ulotkach chodzi mi o coś takiego : 50 x ZALECENIA DLA KLIENTEK - PRZEDŁUŻANIE RZĘS (2582509440) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Karnety następnej wizyty 10sztuk przedłużanie rzęs (2590022625) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Nie wiem czy mogę tu wkleić jeśli nie to przepraszam z góry Chętnie bym zamówiła takie ... Nie wiem jak reszta dziewczyn Fajnie by mieć takie z Logo EVo ---------- Dodano o godzinie 14:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 12:38 ---------- Zamówienie już złożone Teraz Czekamy Jak dla mnie fajny pomysł, nie każda klientka wie jak dbać itp..mimo ze się nagadamy a tak zawsze zerknie no i karnety sama mam więc polecam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
View Tag Cloud
Zasady na forum