Czesc kochane ja mam pare pytan...
mam klej u+ z Evo i chcialam zapytac bo...w sumie go lubię ale schnie dla mnie za wolno musze przytrzymywac co jest dla mnie nie korzystne bo po 1 czas pracy a po 2 czasem mi sie obsunie rzęska czy coś...a to mnie wprawia w zakłopotanie..![]()
najwiecej rzęs uzywam z Evo skret C ale chcialam na probe zamówic z SL ,bo klientki pytają mnie o mniej podkrecone..(a moje materialy ciagle się kompletują) i teraz do Was znawczyń tematu pytanie bo wiem ze skret z Evo C przypasuje zwykłemu skrętowi D...ale nie umiem znaleźć jaki skret z SL bedzie mniej skrecony niz C z Evo..niewiem czy nie zakreciłam
chce zrobic zamówienie i siedze i niewiem co mam ze sobą zrobic
oczy mnie juz bolą od wachlowania stron ..
jakbym mogła prosić o pomoc..
)
no i jak wygląda skręt z Evo B ?
aaaa..jeszcze zapomniałam..miałam dziewczynę na przedłużaniu rzęsek 1:1 (ma puszyte i lekkie rzesy i tak nie za wiele rzęs ,mniej niz przeciętna kobitka) ale przy uzupelnianiu chciala efekt bardziej widoczny i chdozi tutaj o zagęszczenie pytanie do was ,jesli jej zrobię 2:1 myślałam o norkach tylko wtedy jak taką Panią policzyć?
) norek niestety nie robię za duzo...zdarza się sporadycznie...

) i teraz do Was znawczyń tematu pytanie bo wiem ze skret z Evo C przypasuje zwykłemu skrętowi D...ale nie umiem znaleźć jaki skret z SL bedzie mniej skrecony niz C z Evo..niewiem czy nie zakreciłam
) 
Odpowiedź z Cytatem