Strona 21 z 68 PierwszyPierwszy ... 1117181920212223242531 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki 501 do 525 z 1692

Temat: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek

No to..wpadłam

Domyślnie Odp: Evolashes - rzesy, kleje, removery, norki, rzesy z norek

To fakt, Hs schnie w mgnieniu oka. A może nie był trzymany w lodówce?

Edytko, dzięki za przesyłkę i prezenty :-) a Brownie mnie uwiodły... muszę jeszcze tylko namówić na nie klientkę :-)

Rozkręcanko Avatar Edytkaa

Trzymam w lodówce i jak mam umówioną klientke to wyjmuje go 1,5- 2 h przed aplikacja. Już różnie próbowałam kleić jak dawałam mniej to skarżyły się że odpadają... on jest bardzo rzadki, u Was też i ma lejącą konsystencje. Jeszcze raz spróbuje... jeszcze raz spróbuje ale obawiam się że znowu bede sie denerwować że skleja mi rzeski i musze przytrzymywać odseparowaną każdą. A moze mój primer nie koliduje coś z tym klejem posiadam z Black lashes taki jaki jest w załączniku i jest nowo zakupiony używa ktoś takiego?

Nałogowiec Avatar Gorzkajakmokka

I ja dostałam swoje zamówienie. Bawią mnie te małe, urocze koperty kryjące często niemałe sumki
    Możecie mi powiedzieć jakie rzęski wrzucacie w paseczkach w gratisy?Wstępnie porównałam z minkami i silkami nie umiem dojść czy to te? Czy jakiś inny model?

Mi tez ten klej H5 schnie jakoś wolno. Dziewczyny przychodzą z ładnym odrostem, ale to pewnie wina tego, że w lodówce nie trzymam. Traci przez to coś? Czy tylko ja tracę na komforcie paracy ?

Szkoleniowiec Avatar edytakon

Gorzkajakmokka Jeśli chodzi ogratisy to niestety ja te gratisowe paczuszki obie raz na 2-3 tyg i nie pamietam, ktore do Ciebie trafiły, W wiekszisci wystarczy to na aplikacje, ale zalezy co dałam. Czasem kolorówka plus cosik czasem króciaki do wykończenia oka.

Jeśli chodzi o klej, to ja tez nie trzymam w lodówce, ale mnie wystarcza na 3 tygodnie więc nie widze potrzeby. Warto trzymac zamknięty.

Edytkaa nie znam tego odtłuszczacza. Ile czasu zajmuje Ci aplikacja i jak dlugo zakladasz rzeski? bo moze nie w kleju tkwi problem. Moze po prostu wolisz gęstsze kleje i na takich się Tobie lepiej pracuje.

HappyHandy powiem tak a nie mówiłam Ja brownie zaczęłam wlasnie 3go mixa i moje go bardzo polubily.
    zapraszam na swojego mini bloga
    http://www.edytakon.pinger.pl

oraz na stronkę

Gdy pracowałam na kleju ULTRA PLUS z Secret Lashes schodziło mi 1,5 h. Jak długo zakładasz rzeski? nie rozumiem, dwa takie same pytania? Chwytam rzęske, maczam w kleju, mam juz odseparowaną naturalną i pyk przyklejam na rzęskę, odrazu po namoczeniu w kleju i gdy odrazu ją puszcze momentalnie jak magnes jakaś sie przyklei. A za każdym razem wstrząsam klej po nadaniu kropelki na kamień nefrytu.
    Ostatnio edytowane przez Edytkaa ; 13-10-2012 o 11:24

Bo on jest gęstszy, Kurcze ciężko na odległość wytłumaczyc, ale nie musisz moczyć całej rzesy w kleju, wystarczy ociupine, chwile przytrzymania, puszczasz i juz zadna sie nie moze do niej przyczepić. Ja nigdy nie mialam problemu z tym klejem.

oraz na stronkę

Jeszcze dam szanse zobacze

Debiutantka

...

---------- Dodano o godzinie 08:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:14 ----------

Cytat Napisał edytakon Zobacz post
    Dorotquo napisałam maila. Jeśli masz pytania dzwoń do mnie, bo Dzikiejkury nie ma w kraju.
    Jeśli chodzi o długosci i skręty to wszystkie informacje są na stronie i tutaj na watku również.
    Nasze długości to są odpowiednie długości i w stosunku do firm SL czy LL są porównywalne. Niestety do ABC ciężko cokolwiek porównać.
    Zaproponowałam wymianę i czekam na odpowied od Ciebie tu lub na maila.

---------- Dodano o godzinie 08:17 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:15 ----------

Moniek nie wiem która to Ty, zadzwoń najlepiej. Nie wiem które pincety zamawiałaś.
    Hej,

Napisałam maila niecałą godzinę po pojawieniu się postu na forum. Odpowiedzi nadal nie otrzymałam. Szczerze mówiąc zawiodłam się. Oczekuje jasnej, klarownej odpowiedzi na moje pytania, ale widzę, że to nie jest proste - napisać jednego maila. Porażka!

Pozdrawiam
    Dorota

Cytat Napisał dorotqaa Zobacz post
    ...

---------- Dodano o godzinie 08:19 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 08:14 ----------

Hej,

Napisałam maila niecałą godzinę po pojawieniu się postu na forum. Odpowiedzi nadal nie otrzymałam. Szczerze mówiąc zawiodłam się. Oczekuje jasnej, klarownej odpowiedzi na moje pytania, ale widzę, że to nie jest proste - napisać jednego maila. Porażka!

Pozdrawiam
    Dorota
    Ja to w ogóle podziwiam, że rozważają zwrot lub wymianę- skoro miałaś informacje i mogłaś zadzwonić, upewnić się, lub popytać tutaj...

Debiutantka

Gorzkajakmokka inaczej jest gdy się czyta (a przeczytałam całe to forum przed zakupem) a inaczej kiedy się zobaczy rzęski. Każda z Was piszę, że różne firmy mają różne długości. Na forum porównywalne były z rzęsami SL, ale z nimi akurat nie miałam do czynienia więc być może stąd się wziął problem. Rzęsy kupowałam w internecie, w hurtowniach kosmetycznych, ale np. 11 jakie dostałam są dużo, dużo krótsze niż moje. Poza tym bardzo zakręcone. Ale to niczyja wina, po prostu takie są, niestety nie wiedziałam o tym. Nie chodzi nawet o sam zwrot czy zamianę, ale po prostu zadzwoniłam z zapytaniem czy istnieje taka możliwość bo na stronie nie znalazłam, ze takowej nie ma. Miałam dostać odpowiedź następnego dnia - nie dostałam. Napisałam maila zgodnie z prośbą - odpowiedzi również nie otrzymałam. Jedynie o to mi chodzi. Nawet jeśli nie ma możliwości zwrotu/wymianu chce wyraźnie to usłyszeć. Wtedy jakoś sobie poradzę.

...nadal czekam na odpowiedź

Pozdrawiam,
    Dorota

Kosmetolog Avatar wisienkakwspz

dorotqaa spokojnie, jest weekend, wszyscy kiedyś muszą odpocząć

Debiutantka

Cytat Napisał wisienkakwspz Zobacz post
    dorotqaa spokojnie, jest weekend, wszyscy kiedyś muszą odpocząć

co racja to racja.. jestem trochę porywcza ;p

No to..wpadłam Avatar Joannah

Edytkoo
    A mi się wydaje że problem leży gdzie indziej. Na początku miałam straszne problemy z Hs5 i długo próbowałam pojąć dlaczego,
    a że rzadko zrzucam winę na sam produkt to wyeliminowałam możliwe moje błedy w pierwszej kolejności.

W końcu doszłam do tego, że Hs nie lubi wysokiej wilgotności i lubi gdy pomieszczenia są wietrzone- właśnie ze względu na wilgoć. Jeszcze jednym czynnikiem jest temperatura im niższa temp i wyższa wilgotność tym gorzej klej łapie.
    Dużą rolę odgrywa temperatura pomieszczenia, zadbaj o te dwa czynniki i powinno to pomóc.

Teraz za nic bym nie oddała HS 5- no chyba że wyjdze HS 5 która nie doprowadza do szału mojego nosa i oczu. Niestety większość klejów wywołuje u mnie alergie i jesli mam dwie klientki z rzędu to z nosa cieknie mi jak z kranu przez następny tydzień.

Pozdrawiam i życze powodzenia
    Ostatnio edytowane przez Joannah ; 14-10-2012 o 19:28

A mi właśnie napisała dziewczyna, że ma czerwone i spuchnięte oczy po tym Hs5 i będę chyba ściągała muszę zerknąć czy macie jakiś zamiennik. Mam jeszcze ultra plus ale nie wiem czy on delikatniejszy?

Wiec po kolei.

Dorotqua według prawa masz możliwość zwrotu i o tym napisalysmy Tobie juz nie raz nie dwa lecz trzy raz (najwyraźniej masz coś ze skrzynka, ze nasze maile odrzuca). Kura nie zadzwonila, bo najzwyklej w świecie miała ****nie głowy przed wyjazdem, ale wydawało mi się, ze mail wystarczy. Co do odpisywania w weekend to raczej zadna z nad nie zasiada przed kompem zaraz po rodzinnym spacerze. Każda z nas ma rodzine więc i jej trzeba poświęcic trochę czasu.
    Nie rozumiem dlaczego roztrząsasz takie sprawy tutaj na forum. Dziwi mnie również, ze jednocześnie kupujesz rzęsy i u nas i w swojej "starej hurtowni" czyżbyś od początku planowała zwrot?
    Jednocześnie podtrzymuję propozycję zwrotu. Dla nas to absolutnie żaden problem.
    Mailem nawet dwa razy wyslalam adres do zwrotu (bo musi przyjść teraz do mnie nie do Gdyni) sprawdź w spamie może cos zalega.

Gorzka sprobuj przeczekać, moze za szybko otwarła oczka po zabiegu? Claritina, zyrtec, świetlik niech wypróbuje.

Edytkaa daj mu szanse daj, a go polubisz

oraz na stronkę

Debiutantka

Cytat Napisał edytakon Zobacz post
    Wiec po kolei.

Dorotqua według prawa masz możliwość zwrotu i o tym napisalysmy Tobie juz nie raz nie dwa lecz trzy raz (najwyraźniej masz coś ze skrzynka, ze nasze maile odrzuca). Kura nie zadzwonila, bo najzwyklej w świecie miała ****nie głowy przed wyjazdem, ale wydawało mi się, ze mail wystarczy. Co do odpisywania w weekend to raczej zadna z nad nie zasiada przed kompem zaraz po rodzinnym spacerze. Każda z nas ma rodzine więc i jej trzeba poświęcic trochę czasu.
    Nie rozumiem dlaczego roztrząsasz takie sprawy tutaj na forum. Dziwi mnie również, ze jednocześnie kupujesz rzęsy i u nas i w swojej "starej hurtowni" czyżbyś od początku planowała zwrot?
    Jednocześnie podtrzymuję propozycję zwrotu. Dla nas to absolutnie żaden problem.
    Mailem nawet dwa razy wyslalam adres do zwrotu (bo musi przyjść teraz do mnie nie do Gdyni) sprawdź w spamie może cos zalega.

Gorzka sprobuj przeczekać, moze za szybko otwarła oczka po zabiegu? Claritina, zyrtec, świetlik niech wypróbuje.

Edytkaa daj mu szanse daj, a go polubisz
    Wszystko wyjaśnione, przepraszam za zamieszanie, po prostu maile do mnie nie docierały

Szkoleniowiec Avatar Agnieszka Praska

ja tez mam teraz dopiero problemy z hs5
    pomimo ze trzymam w lodowce po 2-3 tygodniach traci moc, nie chce sie kleic, schnie bardzo dlugo i slizga sie po rzesach,
    kurcze wczesaniej jak pracowalam tylko na nim i zawsze bylo ok t byl moj numer jeden, jak wprowadzilam kilka innych klei(hs4 i wrocilam do u+) starcza na dluzej, jednak nie mam nerwow na nim pracowac i poprostu po 2 tygodniach leci do kosza i otwieram swierzy

Gorzkajakmokka jak hs5 uczula to u+ bym nie ryzykowala

Lash&Brow Instructor Agnieszka Praska
    Akademia Stylizacji Obsesja

Centrum Szkoleniowe

To może teraz ten klej się "popsuł" jak to czasami bywa z niektórymi produktami co?
    A ja zainwestowałam w dużą flachę no nic grunt że dziewczyny wracają zadowolone to ja mogę się pomęczyć

Mówicie świetlik? Dzięki za rady, dam znać dziewczynie. Pewnie nie opłacałoby się jej teraz ściągać bo to jednak kasa w błoto. A który klej polecacie dla uczuleniowców?

Szkoleniowiec Avatar Agnieszka Praska

AD stosuje u moich alergiczek i jest ok

Lash&Brow Instructor Agnieszka Praska
    Akademia Stylizacji Obsesja

Centrum Szkoleniowe

Debiutantka

a ja mam pytanko, ponieważ zamówiłam sobie ostatnio HS5 i chciałam spytać czy paczuszka już poszła? zamówienie nr #000525 byłabym bardzo wdzięczna za odp

tak przesylka wyszla 11go powinnas dostac mailem informacje o wysylce

oraz na stronkę

Szkoleniowiec Avatar marchewkowy_las

a ja na 13-ty dzień od dnia wysyłki w końcu otrzymałam list na stemplu widać, że 5-go już był w Warszawie. wszystko było by dobrze, gdyby nie fakt, że znowu zamiast dwóch klejów, otrzymałam tylko jeden. na rachunku cena za dwa, a w malutkiej kopercie z paletą rzęs zmieścił się tylko jeden
    zapraszam na mojego bloga: http://stylistkarzes.blogspot.com/

Marchewkowa doślę drugi. Najwyraźniej przepracowana Kura źle spojrzala na zamówienie.
    Choć dziwi mnie, ze tu na forum o tym piszesz. Jakoś wcześniej potrafiłas skontaktować sie bezpośrednio z którąś z nas a teraz...
    Jak zauwazyłaś to przesyłka zrealizowana była przez nas w terminie.
    Ostatnio edytowane przez edytakon ; 17-10-2012 o 10:27

oraz na stronkę

Szkoleniowiec Avatar marchewkowy_las

uważam, że ten wątek jest stworzony nie tylko po to, by chwalić wasze produkty, ale również, by nam, zwykłym stylistkom, pomóc. nie mogę się skontaktować z kurą, bo jest na urlopie, edyta, nie umiałaś mi pomóc w sprawie przesyłki, ponieważ nie była przez ciebie realizowana. nie mam pretensji, bo rozumiem, że nie możesz się rozdwoić, a kura też ma prawo na urlop. pomyślałam, że jak kura wróci, to przeczyta mój wpis, i mi dośle klej, ponieważ to ona zajmowała się realizacją mojego zamówienia. a to już drugi raz się zdarza taka sytuacja, i dlatego też postanowiłam o tym napisać na forum. będziesz na mnie zła przez to?
    zapraszam na mojego bloga: http://stylistkarzes.blogspot.com/

Kosmetolog Avatar wisienkakwspz

To ja dla równowagi dodam, że zamówienie robiłam 15go późnym popołudniem, a przesyłka dziś rano do mnie dotarła i wszystko się zgadza, więc superekspres

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Zasady postowania