Mini śliczne motylki
Ja wczoraj wieczorem usiadłam do farbek![]()
Mini śliczne motylki
Ja wczoraj wieczorem usiadłam do farbek![]()
RedSunset piękne kwiatki
ale cudne
mini89 śliczne motylki
RedSunset, samaron, plushak boskie te kwiatuchy
musze w wolnym czasie tez pocwiczyc... bo jak sie nie cwiczy to guzik wychodzi...a mnie to juz szczegolnie
![]()
dziekuje kochana![]()
Red_ śliczne są) mój faworyt nr 3
))
Ćwiczonka łanstrołkowe lilie i fuksje![]()
![]()
piękne te wasze kwiaty![]()
Ja skromnie
Załącznik 61484
skromny ,ale piękny
ja zazwyczaj źle sobie pędzel namoczę ,albo za bardzo farbkę rozwodnię i nie wychodzi mi tak jakbym chciała :/
KARO fuksje mnie oczarowałylilie też piękne
Samaron bardzo ładne kwiatuchy![]()
Cudeńka tworzycie dziewuszki ja ostatnio zmalowałam sobie takie
Niestety zdj słabe :/
moja pierwsza kompozycja one stroke i tym samym pierwsze kwiatuszki na powierzchni innej niż mój pazurekWiem, że do Was mi dużo brakuje i szału to nie robi, ale osobiście jestem z siebie dumna
Załącznik 61636
Katerina bardzo ładne stroki. Słonecznik super
Mój wzornik, udało mi się go dziś dokończyć i dodaję![]()
Katerina i powinnaś być dumna! super!
Red- cóż mogę powiedziec?boskie!![]()
Red - cudeńka![]()
to i ja dodam moje dwa wzorniczki które ozdobiłam, by nie było nudno![]()
samaron przypadły mi do gustu Twoje kwiatuchy
RedSunset wzorniczek jest przepiękny
ja dziś wymodziłam coś takiego, nie wiedziałam gdzie to wrzucić bo coś kojarzę, że był temat z przedmiotami zdobionymi ale nie znalazłam to wrzucam tutaj więc nie bijcie
a tak w ogóle to wiecie czym takie coś zabezpieczyćżelem czy lakierem to chyba by niezbyt efektownie wyglądało...
Ostatnio edytowane przez zuzka19 ; 12-11-2012 o 23:24
Zuzka, prześliczne malowanki!
Kochana, ja kiedyś na kalendarzu takim skórzanym malowałam i zabezpieczyłam lakierem do włosów. Nie polecam. Lakier robi się taki szary i brzydko to wygląda. Ja bym to zostawila tak jak jest. Najwyżej jak Ci się znudzi zmyjesz gąbeczką i znów coś namalujesz![]()
mam na kalendarzu kwiatki. Niczym nie zabezpieczałam i gąbką ich chyba raczej nie zmyję. Są mega wytrzymałe. Nic mi sie nie starło a tarmoszę go w torebkach
Gdzieś tu chyba na forum kiedyś widzialam, że dziewczyny zabezpieczają lakierem samochodowym bezbarwnymale nie wiem jak to wyglada i czy też się nie łuszczy/szarzeje
Dziewczyny piękne Wasze malowanki. Muszę coś potrenować bo coś kiepsko ostatnio u mnie ze strołkami
Nic się nie zetrze, ja torebek też nie zabezpieczałam i się trzyma wszystko elegancko, wręcz przeciwnie- jakby człowiek chciał to się zmyć nie da
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)