wiewiorek80 odkopałaś temat i komentujesz post, który napisany był dwa lata temu a kobietazpazurem w tym czasie mogła zdanie zmienic 50 razy. Nie znasz tej dziewczyny a oceniasz ją po kilku słowach, które napisała taki czas temu? Po co?
Przeczytanie karty 5 minut, hm super ale mając bazę kilkudziesięciu, kilkuset klientów cieżko wygospodarować te 5 minut na takie coś, wg mnie lepiej mieć program komputerowy, który złoży życzenia automatycznie, a klientka będzie równie szczęśliwa. Moim zdaniem do stylizacji paznokci niepotrzebne są karty klienta, dobrze jest zainwestować w karty stałego klienta gdzie np 10 zabieg połowę taniej ( a jesli to stały klient to przecież się wie co on lubi, jaki ma stan skory, paznokci itd), tak naprawde zakładanie karty klienta po to, żeby wpisać np jaki kształt paznokci lubi jest bezsensu bo to wychodzi choćby podczas rozmowy w trakcie opracowania płytki a kształt mozna zrobic dowolny, zwłaszcza w erze form i nie potrzeba na to przeznaczać cennych 5 minut ( przy 5 klientkach to juz prawie pół godziny dziennie a to niemało)to tak na moje oko, ale co kto lubi, nie mam takiego luzu w pracy żeby sobie na to pozwolić, trzeba sobie ułatwiać życie, a dla mnie jest to robienie dodatkowej roboty
![]()

to tak na moje oko, ale co kto lubi, nie mam takiego luzu w pracy żeby sobie na to pozwolić, trzeba sobie ułatwiać życie, a dla mnie jest to robienie dodatkowej roboty
Odpowiedź z Cytatem