Dziewczyny nie stresujcie się. W poprzednich konkursach tez to nie bylo sprecyzowane i czesc osob robila te zdjecia z bajerami a czesc bez. A wygra ten kto ma wygracNigdy nie wiadomo czym sie bedzie kierowac jury
![]()
Dziewczyny nie stresujcie się. W poprzednich konkursach tez to nie bylo sprecyzowane i czesc osob robila te zdjecia z bajerami a czesc bez. A wygra ten kto ma wygracNigdy nie wiadomo czym sie bedzie kierowac jury
![]()
Tu juz nie chodzi o wygraną bo przy ogromie tak dobrych prac nie liczę jużale szkoda mi, że nie widać mojego ogromu pracy jaki w to włożyłam
![]()
tak jest. jestem tego samego zdania. nie ma co juz wylewac zali bo nic to nie zmieni, dajmy sobie na luz i z niecierpliwoscia czekajmy na wyniki![]()
Podejrzewam, że tu zrobi się burzliwie dopiero po podaniu wyników. Skoro już było tyle emocji to nie chce myśleć co będzie potem. A ja tam jakos wyluzowana jestemNiech wygra najlepsza
![]()
taaaa trzeba będzie podać wyniki i zamknąć temat od razu![]()
Zapraszam do mojego rzęskowego świata http://lashstylist.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najgłośniej szczekają kundle, wyciszenie i powściągliwość - oznaki rasy
eee tam bez przesadyto tylko konkurs
![]()
Głoś oddany. Wszystkim uczestniczkom życzę szczęściawszystkie prace są ekstra
![]()
pewnie wygrają te prace których sie nie spodziewamy
A co tu taka cisza zapadła? Chyba przed burzą...Mi się dziś wyniki śniły
![]()
Zapraszam do mojego rzęskowego świata http://lashstylist.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najgłośniej szczekają kundle, wyciszenie i powściągliwość - oznaki rasy
To już dziś. Już nie mogę się doczekać.
ja tez juz chce wiedziecczekam na nie i czekam
bo bralam udzial w konkursie ale biernie
( chyba dobrze napisalam )
![]()
![]()
kiedy kiedy wyniki
![]()
nadiuszka dokładnie - w koszmarach
A wyniki pewnie przed północą będą![]()
Bo to noworoczne rzęsy, więc okazja kolo północy właśnie![]()
Jak narazie cisza....
jejjuuuu bo spac chce isc![]()
No mi juz też oczka się kleją do spaniaczekamy i czekamy pewnie bedzie minuta przed 24:00 OGLOSZENIE WYNIKOW.
nie wytrzymam z ciekawości![]()
No dokładnie czaje sie żeby iść spać ale co chwila zerkam![]()
tez zaglądacie co minutke! ciekawość zżera![]()
Haha ile nas ciekawskich![]()
Dziękuję wszystkim uczestniczkom szkoda że mogą wygrać tylko 3 prace bo poziom i frekwencja no cóż życzę sobie tego w przyszłości
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)