dziewczyny świetna robotadla mnie 7 ze zgłoszonych prac było bardzo ciekawymi, moja faworytka miejsce II, szacun, bo praca super
nie brałam udziału w tym konkursie, jednak już widzę, że nie miałabym szans![]()
dziewczyny świetna robotadla mnie 7 ze zgłoszonych prac było bardzo ciekawymi, moja faworytka miejsce II, szacun, bo praca super
nie brałam udziału w tym konkursie, jednak już widzę, że nie miałabym szans![]()
Dziewczyny też Wam bardzo gratuluję,świetne prace i emocje![]()
Ostatnio edytowane przez nadiuszka ; 01-02-2013 o 21:47
Zapraszam do mojego rzęskowego świata http://lashstylist.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najgłośniej szczekają kundle, wyciszenie i powściągliwość - oznaki rasy
Nadiuszka baardzo mi miło, zapraszam kiedyś do Krakowa chyba, że ja będe we Wrocławiu to się zgadamy![]()
Wogóle strasznie dziękuję wszystkim dziewczynom za takie uznanieNie powiem rzesy kleilam na ostatni moment bo 13.01 dlatego numer mojej pracy 32 heheh bo nadesłałam ostatnia
![]()
Jak chodzi o pomysł to już wczesniej był wymyślony a w trakcjie klejenia rzęs poddawałam się wodzom fantazji tak jak to było w tytyle "(...)Fantasy"
Miałam wymyślone tylko kolorki jakie będę używać do aplikacji. Metodą jaką wybrałąm na wykonanie pracy to 2:1 a gdzie niegdzie było 3:1. Szkoda, że nie mam lepszego aparatu bo zdjecia wogóle nie oddawały sytuacji na żywo, te rzęsy w świetle mieniły się jak tęcza, tyle było w nich barw.
Łączyłam Rzęsy Ombre w kolorze niebieskim na przemian z fioletem co widać w kąciku zewnętrznym przechodzily gdzieniegdzie w rzęsy w calości kolorze szafiru do metody 2:1 a potem nad zrenica w celu wydobycia tęczówki zastosowałam zielenie i ciesze się bo na obu czach wyszlo identycznie w tych samych puntkach kresupomogłam sobie i namalowalam odcinki na tasmie gdzie mam kleic zielenie które były w całosci zielone( butelkowa zieleń), plus mialam seledynowe rzesy baardzo jasny kolor zieleni którego wlasnie nie widac na zdjeciu niestety a na zywo tworzyl niesamowity efekt bo robilam to metodą "baleyage" czyli 1 rzęsa ciemna a za nią seledynowe 2:1 bo te ciemne zielenie byly 1:1 wykonane i tak na przemian. Pozniej już przechodzilam tylko w fiolet Ombre lashes a przy wew mieszałam kolor fiolet ombre z niebieskim ombre
tak po krótce jak zrobilam swoją stylizacje. Szkoda tylko, że mój aparat nie uchwycił dokładniej tych szczegułów, które tutaj opisałam. Ale w pracę włożyłam masę serca i miałyśmy z modelką super zabawę
Dzięki jeszcze raz za oddane głosy![]()
o ja nie mogę! ale koncepcję miałaśszacun
![]()
Zapraszam do mojego rzęskowego świata http://lashstylist.blogspot.com
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Najgłośniej szczekają kundle, wyciszenie i powściągliwość - oznaki rasy
wielkie gratulacje dla dziewczyn na podium! wszystkim uczestniczkom chciałabym bardzo podziękować za podjęcie wyzwania, kreatywne myślenie, staranność i zaangażowanie. wszyscy jurorzy zauważyli, że poziom prac był na najwyższym poziomie. szkoda, że można było wybrać tylko 3 prace, długo się zastanawialiśmy. konkurencja była bardzo silna, jesteście niesamowite!![]()
Gratuluje dziewczyny! moja faworytka wygrala;*
nadiuszka praca nr 2 byla moja![]()
Teraz trzeba zrobić konkurs na zimowe rzęski albo rzęski na "nartach" hehehchyba, że wiosenne aplikacje hehehe
Można zrobić taki konkurs wewnętrzny na forum bez nagród tylko z ankietą do publiczności hmmm? Bo to suuper zabawa wymyślanie czegoś nowego
![]()
Popieram! Ja po tym konkursie tak sie napalilam na nastepne ze ho ho![]()
edusia to głosowałam na Ciebie, bo strasznie mi w oko Twoja praca wpadła![]()
agulaa niezły pomysłTym bardziej, że na co dzień nie ma dużo okazji pokombinować na rzęsach
A tak i emocje, i motywacja, i super zabawa
![]()
Praca nr 32 na którą głosowałam, zajęła II miejsce ! Jejejejjeee! Wiedziałam, że będzie miejsce na podium! Normalnie wróżka ze mnie!
Praca cudna, piękna i w ogóle mistrzostwo! Gratuluję Aguś!![]()
kurcze Gorzka, az taka jestem przewidywalna?![]()
Gratulacje dziewczęta dla Was, wysoki poziom, super prace, nagrodzone aplikacje przecudne, w pełni zasłuzyły na podium, brawa, brawa, brawa. Jesteście boskie!
Szczycę się tym, że zdjęć nie retuszuję
Czekamy na puchary i nagrody![]()
![]()
![]()
ja juz dyplom na e-maila dostalamdziekuje bardzo
ZAPRASZAM NA NOWEGO BLOGA:
http://www.uroda-diamondshine.blogspot.com/
naprawde juz dostalas? to czemu ja nie mam![]()
Ja też dostałam - wczoraj. Bardzo eleganckiDziękuje
![]()
www.trooskawka.pl
INSTRUKTOR stylizacji rzęs
FB https://www.facebook.com/Trooskawka-...55544/?fref=ts
To może mój się gdzieś zapodzial
Ja tez dostałam dyplomik - dziękuję![]()
Malutkapumcia to są tylko dyplomy za udział na nagrody i dyplomy dla zwycięzców musicie cierpliwie czekaćna pewno będą niebawem
Tapnięte z e3d
A to jestem niedoinformowana. Myślałam że osoby z podium dostają dyplom tak samo jak reszta. Teraz już wszystko wiem :-)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)