Cytat Napisał nadiuszka Zobacz post
jednym słowem każda ma swoje metody i swoje zdanie.
moje kursantki mają prawo wyboru kurs jednodniowy lub dwudniowy. na każdym z nich daję tyle żeby kursantka mogła mogła samodzielnie pracować.
koniec dyskusji z mojej strony.
Czyli jednak w jeden dzien da sie pozadnie wuszkolic, i ta co u ciebie wybierze jeden dzie bedzie tak samo dobrze przeszkolona jak ta co wybierze 2 dni ( a wy wprowadzilyscie 2 dniowe niedawno to co nie byly wczesniej kursantki na full wyszkolone ) o to caly czas mi chodZilo
Nie widze powodu do unoszenia sie
bo ja wyzej napisane posty odebralam w taki sposob ze po jedno dniowych szkoleniach wychadza gorsze stylistki niz po dwu dniowych (i nie pisze o predyspozycjach kursantki bo jednym wystarczy kilka godzin a innym nawet tydzien szkolen nic nie da) i kazde dobre i na poziomie szkolenie jest full na 100%

pozatym po jedno dniowych szkoleniach evo jest bardzo duzo obecnych instruktorek w innych firmach wystarczy wejsc sobie w spis
i stare postu przejrzec jaki aplikacje robily po jednodniowym szkoleniu
Koncze bo tematem do lukrowania i promocji jest odpowiedni dzial firmowy a ten jest dla potencjalnych kursantek a nie do pokazania kto lepszy

Mala prosba do adminow zeby w rzesowch tematach ktos pozadek zrobil bo sie samowolka zaczyna tu dziac i balagan, a przes te tecze i jednorozce zanim czlowie sie przekopie do konkretow to sie odechciewa
To na tyle z mojej strony