Witam wszystkich cieplutko![]()
Witam wszystkich , co mogę o sobie napisać ? A więc jestem mamą 5 letniego łobuziaka i szczęśliwą żoną , pazurkami zajelam się pare miesięcy temu z każdym dniem jest coraz lepiej . Pozdrawiam wszystkich .
wiemy jak to jest na innych forach u nas jest rodzinna atmosfera i przyjazne nauczanie hehehheh
wszystkie marzenia sie spelniaja
Hello witam wszystkich to forum jest super![]()
Witam wszystkich serdecznieha własnie dołączyłam do tego forum i za bardzo nie wiem co i jak
Ale mam nadzieje, że się rozkrece
![]()
Miłego dnia wszystkim zycze![]()
Witajcie![]()
witamrobie pazurki dopiero roczek
nie mam kursu bo nie bylo mnie stac, teraz juz stac ale mysle ze nie jest mi niezbedny
wiele czytam, cwicze i sledze nowosci
![]()
Hey
Mam na imię Justyna lat 17 trafiłam tutaj przypadkowo
Ale już mi się tutaj podoba...
Paznokciami mam zamiar się zająć dopiero... Już niedługo ma przyjść mi zestaw do robienia paznokci... Dlaczego paznokcie nie wiempoprostu
![]()
Zaczęło się u mnie od malowania paznokci potem od siedzenia na allegro zamawianiu kursu na płycie, lecz to nie to samo... Chciałabym iść na taki kurs lecz na razie nie mam funduszy... I chce zacząć robić na razie dla siebieWidziałam już kilka filmików na forum na pewno mi pomogą i uwagi jakie piszecie tutaj
Pozdrawiam![]()
Witaj u nas![]()
Witajcie pazuromaniaczki![]()
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
Witam serdecznie wszystkie miłe Panie i Panów.
Mam na imię Paulina, stylizacją zajmuję się od...w sumie niedługo pięciu lat. Pisuję artykuły w prasie branżowej, prowadzę szkolenia, intensywnie biorę udział w konkursach i mistrzostwach. A teraz mykam pooglądać co tu ciekawego macie na forum..
![]()
Witamy serdecznie![]()
Witam wszystkie pazurkowe kobitki i te nowe i te ""stare""![]()
To i ja sie przywitam)
Witam wszystkichPaznokciami zajmuje sie amatorsko od 2 lat, chodziaz wybieram sie na kurs
tylko czasu brakuje
Mam nadzieje ze dowiem sie duzo interesujacych rzeczy od Was dziewczynki
Pozdrawiam![]()
witajcie jestem Karola![]()
Witam serdecznie
"Milczenie jest krzykiem uradowanych motyli"
witam was wszystkie naraz
witam wszystkich![]()
Shattered haha ja też sie w niej zakochałami powiem że to była miłośc od pierwszego wejrzenia
![]()
Iz
Wymyśliła sobie, że kiedyś będzie tak cholernie szczęśliwa.... I będzie![]()
Witam mam na imię Magda mieszkam i pracuję w Łodziw lutym 2009 byłam na kursiku z akryliku więc jestem osóbką początkującą w tej branży
pozdrawam
Witamy serdecznie![]()
witam wszystkie forumowiczki![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)