Cytat Napisał ayame1983 Zobacz post
Dziękuję za szybką odpowiedź.

No tak, byłoby zbyt pięknie żeby nakładanie żeli było tak łatwe jak hybryd.
To muszę troszkę poczytać o żelach konstrukcyjnych i budowaniu paznokci, bo jeszcze nic o tych zagadnieniach nie wiem, a szkoda byłoby tej próbki nie wykorzystać.

A jaki pędzel najlepszy jest na początek pracy z żelami? Bo jest w czym wybierać.
jesli chodzi o pędzelki do żelu to najlepszy jest płaski 4 lub 6 - w zależności czy lubisz szeroki czy troszkę węższy

Cytat Napisał Daria Zobacz post
witajcie dziewczyny. Planuję zakupić swój pierwszy zestaw do manicure hybrydowego z Mistero Milano jednak mam dylemat który top i bazę wybrać. Czy każdy produkt kupić osobno czy produkt 2w1. Zależy mi na tym by produkt z paznokci rozpuszczać w płynie do zmiękczania jednak różne opinie na ten temat słyszałam. Baza i top kupowany osobno podobno schodzi bez problemu jednak z produktem 2w1 niby jest problem choć znalazłam informacje że powinien się rozpuszczać. Miałyście do czynienia z produktem 2w1? Jak w końcu to wygląda?
otóż wygląda to tak, że po uzyciu 2w1 przed ściąganiem najlepiej spiłować wierzchnią nabłyszczoną warstwę pilnikiem i potem dopiero rozmoczyć - powinny zejść bez problemu tak jak po easy off