Inkapaznokcie mi ten violet ładnie wybielał frencha tak jak bys połozyła jakiś top z uv. Tylko ze ja od base one miałam zapowietrzenia dlatego testuje affinity ale wiecie każdy robi inaczej i każdy ma klientki z różnymi wymaganiami płytki więc nie skreślam tego zelu całkowicie, poprostu mi nie odpowiada.
Za to z ręką na sercu polecam wam ten clear do naturalnej płytki a nawet na krótkiego tipsa
Exellent Easy Vanish Clear - Nails Silcare
Jest mega elastyczny, zero zapowietrzeń i ja na niego bez problemu daje zwykly kamuflaż i biały, zalewam znowu nim i wszystko się super "kupy" trzyma. Mam taka klientke która codziennie na zmywaku pracuje, płytke ma tak miękką że jak opracwuje kształt i za mocno pilniczkiem przycisne do zelu to juz sie podpowietrza, zawsze 2-3 tyg i paznokcie do naprawy a teraz 5 tyg i cisza...zrobiłam jej frencha na tipsa właśnie z tym clear i juz sobie myślałam że pewnie teraz w tej wodzie to juz wogóle je zgubiła a ona dzwoni po 5 tyg czy jej moge uzupełnic tylko bo tak świetnie się trzymają. I wytrzymały kolejne trzy tyg po uzupełnieniuTeraz testuje ten żel na nogi, wydaje mi się że taki elastyczny dobrze sie spisze w te lato, gdy co drugi dzień trzeba kryte buty zakładac... dam znac za 2-3 tyg.
Własnie Anikol moze podszepnij firmie żeby bardziej rozreklamowali ten zel bo ostatnio jak go w sklepie brałam to Pani sie bardzo zdziwiła bo ponoc wcale nie ma nim zainteresowania... jeszcze mi go wycofaja i będzie![]()

Teraz testuje ten żel na nogi, wydaje mi się że taki elastyczny dobrze sie spisze w te lato, gdy co drugi dzień trzeba kryte buty zakładac... dam znac za 2-3 tyg.
Odpowiedź z Cytatem