Mucha, jeszcze momencik, idą, idą, jesli chodzi o rzesy kolorowe te ]jesienne to skręty są takie same co w Silkach i Minkach a tymczasem. ....
Miałybyście ochotę na używanie płatków wielorazowego użytku? Pokażę Wam realne foto, testowałam je i dałyśmy do testowania paru instruktorkom(bo jak wiecie testujemy zanim wprowadzimy, aby mieć 100% pewność, że wszystko jest ok)
Dla mnie są w porządku. Przyklejone na żel ze swietlikiem, czy nawet lekki krem nawilzajacy nie zssuwają się. Przy głęboko osadzonych oczach nie zssuwają się w ogole. Dla oczu osadzonych płytko(nie mylmy z wypukłymi) nie zalecałabym,- niby cienkie i mięciutkie, a jednak lekko podrażniają. Ja zalecałabym uzywanie tych płatków dla jednej klientki, odkażenie i schowanie do woreczka z imieniem i napisem jednej klientki, aby miała własną parę. . Przy zmywaniu resztek kleju acetonem płatki lubią leciutko zżółknąć, ale nie zmienia to ich struktury. Zawsze można się pobawić i oklejać płatki taśmą, tylko nie wiem czy o to chodzi w stylizacji, bo pobawić to się można na koleżance, a czas klientek musimy szanowac, chyba, że wybitnie lubią u nas przesiadywac godzinami- ja takich nie mam)))) Producent pisze, ze płatki starczają na kilkadziesiąt do 100 stylizacji, jednak myslę, ze trwałość tych płatków jest bliższa kilkudziesieciu, a nie stu stylizacjom
)) Myslę, ze cena 25 złotych za te płatki byłaby ok, co sądzicie?