zacznę zacznętylko chciałam moje stare pazurki sobaczyć
jak to kiedyś było
![]()
zacznę zacznętylko chciałam moje stare pazurki sobaczyć
jak to kiedyś było
![]()
No proszę kogo widzę, witaj po przerwie![]()
hej ho wszystkim witam się po kilku latach znów z tymi co znam i nie znam![]()
Ja również wszystkich witam mam nadzieję że zawsze ktoś mi coś podpowiei będę mogła coraz lepiej się nauczyć robić pazurki
Pozdrawiam was kochane
JA również chciałabym wszystkich serdecznie powitać...![]()
Miło mi się przywitać,
Ja dopiero zaczynam przygodę z pazurkami i jestem ciekawa wszystkiego
Pozdrawiam
Ja również witam wszystkich. Miałam 4letnią przerwę w robieniu pazurków, a teraz chce wrócić do tego hobby połączonego z pracąNa rynku dużo sie pozmieniało i doszło mnóstwo nowych technik i firm. Mam nadzieje że pomożecie mi się wdrożyć spowrotem w świat pazurków
![]()
pozdrawiam wszystkich i zaczynam się rozglądać po forum
![]()
Witam wszystkie proste kobiety, których główne zainteresowania to moda i uroda. Jak dobrze wyglądać dla faceta, mieć piękne paznokcie i nic więcej w głowie
A jakie to trzeba mieć smutne i puste życie żeby tracić czas na zarejestrowanie się na forum tylko po to żeby napisać anonimowo jedno obraźliwe zdanie...
Pozdrawiam i trzymam kciuki "jenot" żeby w koncu jakoś ci sie w zyciu ulozylo![]()
Witam jenot, jakże niezmiernie nas uszczęśliwiłeś i wniosłeś niewyobrażalne zmiany do naszego pustego życia swoim wyjątkowym jestestwem![]()
A resztę nowinek witam serdecznie i szczerze![]()
Witam wszystkich
Cześć. Mam na imię Iwona i moja przygoda ze stylizacją paznokci zaczęła się nietypowo, bo od założenia bloga. Dopiero w 2013 zrobiłam kurs Manicure i Stylizacja Paznokci.
Cześć
Witam wszystkich obecnych na forum i cieszę się, że do Was dołączam.
Jestem Karolina
pozdrawiam ciepło
Witajcie wszyscy uwielbiający wszelkiego rodzaju stylizacje - szczególnie stylizację pazurków![]()
Witam serdecznieWszystkie Pasjonatki stylizacji paznokci
dołączyłam do Was z nadzieją na uzyskanie wielu porad oraz wykorzystaniu doświadczeń nabytych podczas wykonywania prac związanych z upiększaniem dłoni. Pozdrawiam, Iwoncia
Witam wszystkich serdecznie![]()
HejJestem Lili i witam was wszystkie
![]()
Cześć dziewczyny jestem Ania i dopeiro zaczynam swoją przygodę z paznokciamiMam nadzieję, że mi pomożecie!
Ja również witamjestem nowa na forum, zaraz je poprzeglądam i postaram się pomóc
!
i ja chcialabym sie przywitac![]()
Hej. mam na imię Iza i milo mi was to wszystkie przywitać.
Witam i dobrej zabawy tak tobie -sobie.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)