Hej jeżeli w czymś pomoże Wam moja wypowiedź to Estetiq jest dobrą marką pod warunkiem ze ma baze i top z gelisha. Gelisha kolorów nie polecam widziałam co się z nimi dzieje po naświetlaniu bledną płowieją i są drogie. Ja pracuje od 2 lat na Mollonie i mam do niego wiele zastrzeżeń...jak zaczynalam na nim pracować to byl ok kolory kryly gęstość miały dobrą baza się nie marszczyła.....od pół roku klapa chyba producent zaczął oszczędzać na materiałach....kolory po dwóch wartwach nie kryją robią się smugi trzeba miziać tego pazokcia żeby było ładnie, baza z mollona zaczela się łuszczyć od skórek bez względu na to jak jest opracowany paznokiec moge nalozyc 2x primer kwasowy i dalej to samo.....ale trzyma sie dobrze.....cenowo jest przeciętny lecz zalezy dla kogo jak bym miala teraz wybierać to kupiłabym baze i top gelischa a kolory estetiqa. Teraz wchodzi nowa marka indigo zapowiada sie obiecująco......żele mam z NO NAME bardzo sobie chwalę są troche rzadkie ale kwestia wprawy biały z Reni Nails, cover tez no name, mam róż z indigo też spoko