Izi odeślij nie ma sprawy w koncu i tak długo czekałaś za swoimi zamówionymi rzęskami. Widzisz chciałam dobrze, a że sama pracuję na tych rzesach minkach i silkach i nie widzę żadnej róznicy przy 007, no moze na plus silków (nie mają granatowej poswiaty w słoneczny dzień)

---------- Dodano o godzinie 16:02 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:00 ----------

Mysiaczqu i Dziewczyny ale ja urzędnikiem nie jestem. Nic nie poradzę na ich opóżnione ruchy. Mają swój czas, procedury.

PS. Skąd ta nagonka na nas? Przykro mi, że jednak nie chcecie docenić dobrych chęci. Która z dużych znancyh firm (jak LL, SL, LP) ma tyle podstawowych linii rzęs? Odpowiem Wam żadna, bo żandej tak jak naszej nie zalezy na tym abyście miały przyjemność pracować na fajnych ciekawych produktach. Zauważcie, ze jesli czegoś nie mamy kontaktujemy się i staramy się pomóc i zamienić ( zawsze mamy alternatywę) a inne firmy? Milczą, nie odbierają telefonów - i przeylkę wysyłają po kilkunastu tygodniach - wtedy kiedy będa miały pożądany towar.

---------- Dodano o godzinie 16:13 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 16:02 ----------

Monisiaczku szukam zdjęc co by było widać dobrze fartuszek na ostatnich warsztatach ale nie moge nic ciekawego zlokalizować. jesli napiszesz do mnie sms 515234466 to wysle ze swojej kom foto (tam mam) na mojej drugiej połówce