woszczur dostaniesz czekoladę mleczna kraina![]()
woszczur dostaniesz czekoladę mleczna kraina![]()
hahaha ja 45 poziomie jestem ... to Woszczurek lepszy ode mnie az o 10 poziomów hi hi hi
SZCZĘŚLIWA
a ja chcę z bakaliami na pocieszenie![]()
SZCZĘŚLIWA
i powiem ci ze ja sie nad tym zastanawiałam i tez wpadłam na towszystko ok, byle by nie było tak że każdy nabija posty byle sie znależć wyżej a głupoty wypisywac bedzie ze tylko bałagan dla adminków i problem... chodzi mi o te ważne tematy (bo o offtopicu to niech sie dzieje wola nieba)
moim zdanie to powinno byc tak ze poziom powiniem sie liczyć z postów z typowych problemów a z offtopiców już nie- tak jak podziękowania... no nie wiem... rozumiem że są ludzie bardziej i mniej rozrywkowi ale w sumie to forum jest po to żeby sie dzilić doswaidczeniam a nie mp tym ze sie umie zgadnąć kto następny (bo nie forum dla jasnowidzów...)
chyba ze te osoby bedą sie czuly pokrzywdzonew więc punktu do poziomu z offtopicu liczyć po połowce
ależ sie wymadrzam...![]()
![]()
![]()
![]()
Szpila , ale Ty to jesteś aktywnaw 99%
SZCZĘŚLIWA
a ja daaaaaleko za wami dziewuszki![]()
czuje sie opóźniona![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
co wejdę na forum to coś innego jestnajpierw 3 paseczki teraz 2, ciekawe co Kamis wymyśli jak wejdę następnym razem
![]()
znowu trzy![]()
o kurcze popłakałam się ze śmiechu![]()
oo rany.. wchopdze a tu jakies paski mam.. ale od razu do tego tem,atu wchodze i juz wszystko poczytałam i wiem o co chodzi...
Kamis chyba Ci sie nudzi ?![]()
Ja tez się zgubiłam, weszłam widzę dwa paski, a Kamis pisze o 3, wiecie ile ja się tego trzeciego naszukałam? A teraz czytam, że On ten trzeci to już usunął...
Ale naprawdę mi się podoba, chociaż nie wszystko jarzę, czuję, że ktoś o nas dba i opiekuje się swoimi laseczkami (prawie jak alfons)...
cóż za porównanie![]()
Kamisowi szczeka opadla
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)