Nie bardzo rozumiem o co niektórym z Was chodzi? Nie załatwiłam sobie tego II miejsca w żaden sposób, tylko wysłałam prace tak jak każda z Was, nie mam tu na forum żadnych przywilejów, a przynajmniej nic mi o nich nie wiadomo!
an2301 - nie wiem skąd u Ciebie biorą się takie podejrzenia, ale jest to dla mnie zaskakujące i przykre;/
Chciałam zaznaczyć, że w publicznej ankiecie moja praca wygrała, a przecież głosują forumowiczkii nikt ich do tego nie zmusił
![]()
Teraz to nawet nie cieszę się z takiego wyniku, jest mi zwyczajnie przykro, a przez niektórych przemawia chyba tylko zawiść.
Co do samej pracy....taka była moja wizja i interpretacja tematu, mam do tego pełne prawo, gdyby się nie spodobała to by jej nie było na podium albo została by odrzucona, nikt nikomu nie kazał jej wybierać!
Ja się kierowałam tym, co ostatnio wykonuje w salonie, z nadejściem wiosny moje klientki coraz częściej wybierają bohaterów bajek, na tle różnych kolorowych żeli, i takie właśnie było moje skojarzenie z wiosennymi, salonowymi paznokciami, i jeszcze raz podkreślam.....miałam prawo do własnej wizji. Przede wszystkim postawiłam na zdobienia wesołe i kolorowe, w regulaminie nie jest jasno określone jakie elementy miały być malowane!
Posądzając o oszustwo trzeba się zastanowić trochędziwi mnie to, że administratorzy jeszcze nic nie zrobili z tą dyskusją i oskarżeniami
Dziękuję tym, które głosowały na moją pracę, a sympatyczne koleżanki gorąco pozdrawiam![]()