Pokaż wyniki 1 do 25 z 107

Temat: [Konkurs] Wiosenne Icon Nails

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Szkoleniowiec Avatar Candynails

Domyślnie Odp: [Konkurs] Wiosenne Icon Nails

Nie bardzo rozumiem o co niektórym z Was chodzi? Nie załatwiłam sobie tego II miejsca w żaden sposób, tylko wysłałam prace tak jak każda z Was, nie mam tu na forum żadnych przywilejów, a przynajmniej nic mi o nich nie wiadomo!
    an2301 - nie wiem skąd u Ciebie biorą się takie podejrzenia, ale jest to dla mnie zaskakujące i przykre;/
    Chciałam zaznaczyć, że w publicznej ankiecie moja praca wygrała, a przecież głosują forumowiczki i nikt ich do tego nie zmusił
    Teraz to nawet nie cieszę się z takiego wyniku, jest mi zwyczajnie przykro, a przez niektórych przemawia chyba tylko zawiść.
    Co do samej pracy....taka była moja wizja i interpretacja tematu, mam do tego pełne prawo, gdyby się nie spodobała to by jej nie było na podium albo została by odrzucona, nikt nikomu nie kazał jej wybierać!
    Ja się kierowałam tym, co ostatnio wykonuje w salonie, z nadejściem wiosny moje klientki coraz częściej wybierają bohaterów bajek, na tle różnych kolorowych żeli, i takie właśnie było moje skojarzenie z wiosennymi, salonowymi paznokciami, i jeszcze raz podkreślam.....miałam prawo do własnej wizji. Przede wszystkim postawiłam na zdobienia wesołe i kolorowe, w regulaminie nie jest jasno określone jakie elementy miały być malowane!

Posądzając o oszustwo trzeba się zastanowić trochę dziwi mnie to, że administratorzy jeszcze nic nie zrobili z tą dyskusją i oskarżeniami
    Dziękuję tym, które głosowały na moją pracę, a sympatyczne koleżanki gorąco pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Candynails ; 19-05-2014 o 20:32
    Aleksandra Sowa nail tech educator Euro Fashion AP
    www.candy-nails.pl

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)