a ja tam bym sie nie zdwiwiła... wprawdzie nie porównuje Kamisa do alfonsa, ale sama to się jak w HAREMIE czuję![]()
a ja tam bym sie nie zdwiwiła... wprawdzie nie porównuje Kamisa do alfonsa, ale sama to się jak w HAREMIE czuję![]()
Trochę technologii i człowiek się gubi.Ja jeszcze się nie przyzwyczaiłam do starych opcji i zasad a tu już trzeba nowe poznawać, ale ogólnie nawet spoko pomysł.
![]()
dla mnie zmiany całkiem fajniusie bo zostały wprowadzone niedługo po moim zarejestrowaniu się więc nie zdążyłam się przyzwyczaić do starych![]()
Kamis dobra robota masz racje
dwa dni mi zajęło żeby ten temat przeczytać....![]()
Kamis kawał dobrej robotydzięki za wytrwałość, chęci i wiedzę
! dzięki tobie mamy to forum
dobra robota
dziękiszykuje jeszcze jedną fajną modyfikacje ale jakoś czasu nie mam żeby to skończyć.
ostatnio wprowadziłem sztuczkę, że przed dodaniem nowej wypowiedzi na forum wymagane jest zatwierdzenie regulaminu. Również po zmianach w regulaminie będzie wymagana zgoda użytkownika.
To nic Kamisku - my się na wszysto zgodzimy byle być na forum![]()
![]()
![]()
Wszystko jest w naszych rękach, więc nie mogą zostać pominięte.
(G. Chanel)
Kamisku a ja dziś się zastanawiałam dlaczego nie moge posta dodaćale poradziłam sobie
zmiana bardzo fajna
![]()
haha nie ma tak prostotrzeba zjechać na ten dół strony i kliknąć zgadzam się
![]()
No wlasnie dla mnie tez bylo zaskoczenieale dalam rade
![]()
no mnie tez wczoraj teroszke to zdziwilotak wlasnie sie zastanawialam czy cos przypadkiem nie naskrobalam
super sprawa
Kamis genialny avatar![]()
a ta sztuczka to tak żeby wam od czasu do czasu regulaminik przypomnieć.. a co do awatarka to tylko jedna osoba może coś takiego głupiego wynaleźć. hi hi hi hi hi![]()
czyli moja przedmówczyni![]()
co powiecie na chatboxa na górze strony zamiast na dole ?
dobry pomysł tylko mógłby być pod nowo dodanymi zdjęciami żeby zdjęcia bardziej rzucały się w oczy![]()
Na wniosek woszczura w propozycjach dodałem nową funkcjonalność,
dodając załączniki do wiadomości możecie wybrać 5 plików potem klikając wyślij wysyłane są wszystkie jednocześnie, jeżeli ktoś chce dograć 8 zdjęć może najpierw wrzucić 5 a potem kolejne 3 czyli dwa ruchy zamiast 8. Zdjęcia są automatycznie zmniejszane do wielkości max 900x900px jeżeli ktoś chce wrzucić większe trzeba to robić przez zewnętrzne serwery tag img
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)