I ja do rozmowy się przyłączę i poproszę o radę. Mam zwykła lampę tunelową, ale szału dostaje już na czas, jaki zabiera utwardzanie i całe zrobienie paznokci, szczególnie, jak robi się samemu sobie.
Chciałabym kupić lampę LED, żeby maksymalnie skrócić czas utwardzania. Znalazłam 3 modele. Nie wiem, na ile odczuwalna jest różnica między 18W a 36W? Póki co robię tylko hybrydy, ale nie ukrywam, że mam zamiar spróbować z żelami i akrylami. Dlatego jeśli kupię lampę to taką, która będzie uniwersalna także na przyszłość (skoro ma niemalże dożywotnią gwarancję działania). Wolę raz zapłacić więcej (w granicach rozsądku oczywiście) niż kupować dwa razy:
18W
AP LAMPA UV LED DIAMOND 18W UTWARDZA KAŻDY ŻEL (4608782763) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
36W
LAMPA UV LED DIAMOND UTWAR KAŻDY ŻEL Gratis Wysyłk (4623891800) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Czy może lepiej kupić samą LED?
neonail Lampa UV LED 20 W z wyświetlaczem cyfrowym (4658106057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
ps.
powtórzyłam sie trochę z pytaniem.... wciąż nie wiem, czy wyraźna jest różnica między 18W a 36w? i CZY same LED wystarczają?
Pytanie do dziewczyn, które te lampy mają - sprawują sie dobrze? Ile sek utwardzają hybrydy?

Odpowiedź z Cytatem