Witajcie. Szukałam dopiero teraz co ludzie myślą na temat manicure tytanowego i znalazłam. Powiem tak ja robię te paznokcie już dość długo i sama je noszę, klienci są zadowoleni wręcz zachwyceni tą metodą bo dzięki temu mogą nosić długie paznokcie, czy na tipsie czy przedłużane tytanem na formie trzymają się długo, nie jest powiedziane że nie można ich pokryc zwykłym lakierem bo można, kiedyś po hybrydzie miałam okropne paznokcie oliwka i ciepło doprowadziły że zaczęła sie odrywać nic nie mogłam wziąć w ręce bo tak bolało i zrobiła mi szefowa tytan! słuchajcie ucieszyłam się jak dziecko bo nie bolało, miałam tylko natural setem zrobione i po tem malowałam lakierami, jak zdjęłam tytan paznokcie były normalne ładne i twarde aż się zdziwiłam, choć powiem że ostatnio miałam klientkę która yła gdzie indziej na tytanie i w trakcie zdejmowania paznokieć pękł na środku płytki. Na co trzeba uważać w przygotowywaniu płytek, nie wolno trzeć pilniczkiem mocno wystarczy tylko delikatnie przejechać polerką i wsio. Dla mnie to też wybawienie, mam już 4 tyg paznokcie i nawet nie chce zdejmować tylko uzupełniam bo mam tym razem na tipsie a pod acetonem zejdzie tips i więcej roboty, mi tytan zajmuje od 40 do 60 czasem 70 minut w zależności od wymagań klientki czy ozdoby czy wzorki ale to nie trudne :-)