Kosmetyki w róznych miejscach, lubie szukać , wybierać, poznawać i testować nowe. Wszystko mi jedno czy staconarnie czy internet. Po prostu śledzę nowości, promocje, akcje rózne , oglądam modelki
Ostatnie zakupy np zrobiłam zainspirowana akcją Kosmetyki dla mojej urody promowanej przez fajny sklep kosmetyczny i modelki z Top Model . Akcja bardzo ciekawa, zrobiła na mnie wrażenie, szczerze to kupili mnie tą akcją bo ciekawie poakzują modelki - pokazali juz dwie , już jutro odsłona kolejnej na ich stronie Kosmetyki dla Mojej Urody - Kontigo
Dziewczyny prezentują się na filmach i fotkach, opowiadają o sobie i pokazują jakie zestawy kosmetyków wybrały
Super świece do masażu prezentowała Osi - boooska dziewczyny i pomadki matowe i paletka do konturowania fajna ... wogóle niezłeszkoda że tylko w tym sklepie co prowadzi kampanie do kupienia ale zakupy bezproblemowe więc w sumie nie ma co narzekać. Czekam co zaprezentuje nowa modelka jutro
![]()

szkoda że tylko w tym sklepie co prowadzi kampanie do kupienia ale zakupy bezproblemowe więc w sumie nie ma co narzekać. Czekam co zaprezentuje nowa modelka jutro 
![:]](images/emotki/krzywy.gif)
Odpowiedź z Cytatem