Moim zdaniem obecnie naprawdę coraz więcej pań wykonuje sobie z powodzeniem paznokcie samodzielnie. Dostęp do produktów oraz rozwiązań jest ogromny dzięki czemu każdy może znaleźć opcję dla siebie. Taka drogeria to z pewnością propozycja godna do przemyślenia, więc pomysł uważam za dobry. Natomiast opowiem z mojej perspektywy, że od czasu do czasu ja również wykonuję sobie samodzielnie manicure oraz pedicure. Produkty, które używam zazwyczaj zamawiam po prostu online. Miałam okazję testować różne marki i praktycznie cały zestaw do wykonywania paznokci skompletowałam w drogerii internetowej https://www.ezebra.pl/ Mają bardzo rozbudowaną kategorię produktową "paznokcie", a w niej wszystkie potrzebne akcesoria, lakiery, odżywki czy żele. Teraz każdy ma dostęp do produktów profesjonalnych nawet w zwykłych drogeriach i coraz więcej osób korzysta z takich udogodnień. Może akurat moja wypowiedź dodana do tego wątku okażę się być przydatna dla kogoś z Was. Dajcie koniecznie znać jakie są Wasze odczucia w temacie zakupów tego typu produktów.