ja mam 3 psy owczarka niemieckiego, boxera i yorka a do tego moje dziecko ma swinke morska i chomika normalnie zwierzyniec
ja mam 3 psy owczarka niemieckiego, boxera i yorka a do tego moje dziecko ma swinke morska i chomika normalnie zwierzyniec
faktycznie zwierzyniec
Mi się właśnie przypomniało jak moja siostra była mała i przyniosła do domu, do szuflady jaszczurki i chciała zakładać hodowlę![]()
a ja jak bylam mala to rodzicom do domu nagminnie przynosilam zaby
No to Ja tak dla ubawu...wrzucam fotke mojego Barona,delikatnie go skrzywdzilam ale ubaw mialam niezly n o i kilka innych fotek ,a tego czarny byl to Cwaniak ale skradli Mi Gow Holandii...tez byl cudny..
Załącznik 6190
Załącznik 6191
Załącznik 6192
Załącznik 6193
Załącznik 6194..
Aniu w piorkach calkiem mu do pultyna hahaa
a ja pochwale sie pieskiem co prawda nie moim ale mojego chlopaka na fotce ma pol roku obecnie ma 1,5 niedawno urodzilo mu sie sliczne potomstwo
Załącznik 6201 Załącznik 6202 Załącznik 6203
Pokaż szczeniaczki koniecznie![]()
![]()
![]()
![]()
Super są husky
jak tylko dostane fotki to napewno pokaze sa slicznegdyby nie moj 10 letni pies to bym dostala jednego a tak to lipa :/
haski. piękne na. mój jest mieszaniec wilczura i haskiego. ale są naprawdę piękne. i przede wszystkim muszą mieć dużo przeszczeni do biegania![]()
To ja wam pokaże naszego świniaka ChrumkaPotulny jak baranek
![]()
Nie patrz nigdy na twarz, czy piekna i mila. Patrz tylko na serce, bo w nim dobroć i sila
swietny zwierz Agusia
a ja już miałam w zyciu parę zwierzątekZacznę od początku. Tylko mam nadzieję, że mi się komp nie wyłaczy bo już dwa razy pisałam ten post i za każdym razem coś mi się włączało i później tego włączyć nie mogłam, albo komp mi się wyłaczał
Jeszcze jak byłam mała... słodka i niewinna, i nie chodziłam do szkoły, mięliśmy akwarium z rybkami. Najbardziej lubiłam glonojadki. Ale pewnego dnia jedna z rybek urodziła. Później jedna wielka zaczęła je wszystkie zjadać
Co rano wyławialismy po parę szkielecików... No i przyszedł czas aby pożegnać się z tą krwiożerczą i kanibalistyczna rybką i spuścić ją w klopie
Niestety jakiś czas później akwraium pękło i musieliśmy oddać je tacie aby wziął je do pracy. Później miałam żółwika takie malutkiego
Ale okazało się że urośnie jeszcze dużo i znów musieliśmy oddać tacie.. (niedługo tam bedą mieli jakiś zwierzyniec
) Jeszcze wieeele razy mięliśmy rybki np. w kuli
Później przyszedł czas na pierwszego pieska
Rasa : Mops, imię: Mopsia
Baaardzo ją kochałam.. była taka słodziutka, wogule nie szczekała tylko raz w życiu szczeknęła
Na gołebie... jaki piskliiiiwy głos miała
No, ale byłą bardzo chorowita...
Caly czas wymiotowała, chorowała... bidulka... po roku postanowiliśmy oddać pani na wsi. Chciała ją dać jej ojcu, bo siedzi w domu sam i nic nie robi...
Później mięliśmy małego jamnicza, ale też oddaliśmy po paru miesiącach bo strrrasznie gryzłaaa, aż do krwi i szczekała.... Zresztą wszystkich zwierzątek pozbyliśmy się "dzięki" mamie...żadne jej nie pasowała.... mieliśmy przez GODZINĘ (
) Psa pinczerka i oddaliśmy bo jej się nie spodobał
Powiedziała że niby za "duży".... Później dostałam myszkę biała i też oddałam... bo mama nie chciała... świnkę morską też oddała..... Później mieliśmy terriera...Sonię. Parę miesiecy później zgubiła się.... Szczurka później miałam.. mama też oddała.... Szczurek to była ONA
Midi się nazywała. Dodam zdjęcia
A teraz ponad 4 lata temu kupiliśmy Yorka
Imię: Tofik. Jest kochaniuuutki, ale jednego u niego nie lubię... liże wszystko, dosłownie
![]()
Co mu się pod nos nie podetknie on to wyliże
Rękę, nos, stopy, nogi, drzwi, szafkę, kanapę, poduszkę, podłoge, zasłony, zabawki, stół.... wszystkoooo... lodówke też... uwielbia jeść śnieg
Dobra dodoaję zdjęci...
Ciekawe czy komuś by sie chciało to czytaćZdjęćia mojego pieska są strae wykonane chyba ponad rok temu.
szpila moj yorczek tez ma takie umaszczenie
A ja chyba mam alergię na psią sierść....A tak chciałam mieć w przyszłości bernardynka...
![]()
ZOSTAŁAM WCZORAJ 'CIOCIĄ'moja kiciunia urodziła trzy śliczne maluszki
![]()
na zdjęciu za bardzo nie widać ale jeden jest taki jak mamusia, a dwa białe z rudymi i czarno rudymi plamkami![]()
Iforum
miłośniczka akrylu![]()
boże jakie śliczne.jak podrosną to będą na pewno bardzo ładne.
![]()
jakie świetne kociakia ja będę miała takiego kudłatego psiuńka
ale jeszcze musze poczekać bo ma dopiero 3 tygodnie
![]()
A gdzie tam niewygodnieeeJa też mieszkam w bloku! Ja mam miniaturkę Yorka, to on jeszcze mniejszy
Chasa se po domu bo on taki kurdupel to dla niego jest o wile większe mieszkanko niż dla nas
A sierści nie gubi, ma włosy to wygodnie takie pieska mieć jak się chce, nawet w bloku
A poza tym mój ma 2,2 kilo więc nie ma trudności w podonszeniu go
Często na dwór nie wychodzi bo się boi
Strachliwe są, ale majaą charakterek
Madziu kociaki są przesłodkie, a Twoja kotka jest ślicznaNa zdjęciu widać, że trochę zmęczona po porodzie, ale bardzo troskliwa
.
Skuś, się skuśTaki mały piesek w mieszkaniu w bloku to nie problem
Moja koleżanka ma nawet owczarka niemieckiego tylko musi z nim bardzo często wychodzić
Ja mam pieska, ale one są bardziej uparte od suczek. Mama mówi, że jak Tofik umrze () to wtedy kupi suczkę i wykastruje bo inaczej to by miała mały problemik co miesiąc
![]()
Nie je dużo, miejsca też dużo nie zajmuje. Mój 3 razy wychodzi na dwór na 5 min. i tyle mu starczy
i dobrze, bo gdyby chchiał biegać po półgodziny to by mi się nie chciało już całkowicie z nim wychodzić
Plushak jak bardzo chcesz to możesz kupićU mnie w bloku chyba kilkanaście osób ma psa o ile nie więcej
i problemów nie ma.
---------- Dodano o godzinie 15:06 ---------- Poprzedni post był napisany o godzinie 15:02 ----------
Jakbyś się zdecydowąła to odrazu polecam Ci karmę Royal CaninSpecjalnie dla Yorków
Mój ją lubi bardzo
(i fajnie pachnie
)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)